sad je bomba

Smršala je 10 KILOGRAMA: Jellena otkrila uz pomoć koje dijete se stesala i šta joj je bilo STROGO ZABRANJENO

0

Mora se priznati da danas izgleda savršeno 

Dijeta Jellena sa dva L
Dijeta Jellena sa dva Lfoto: Nemanja Nikolić

Popularna pevačica Jellena Lalović (poznatija kao Jelena sa dva L) proslavila se hitovima devedesetih godina kao članica Koktel benda. Nakon što se povukla sa scene na izvesno vreme manje je vodila računa o svojoj ishrani.

 

To je dovelo do toga da dobije višak od 10,15 kilograma, a i sama je postala svesna problema nakon što je shvatila da su joj sve stvari male. Njoj je jednom prilikom stilista reako da mora da smrša, jer više nema šta da obuče i to je bio trenutak kada se pevačici "upalila crvena lampica".

 

Odlučila je da uzme stvar u svoje ruke i objavi kilogramima rat, a uz pomoć specijalne ishrane rezultati su veoma brzo bili vidljivi. 

 

 

- Stilista mi je rekao da više ne mogu da uđem ni u jednu haljinu i tad mi se upalila crvena lampica da moram da skinem kilograme. I sestra od tetke, koja je filmski producent u Americi, rekla mi je da moram da izgubim 10 do 15 kilograma jer bih u Holivudu s ovom kilažom bila zaboravljena. Iako mi nismo Holivud, ja sam javna ličnost i trebalo bi lepo da izgledam - priča Jellena i dodaje da je potražila stručnu pomoć:

 

- Krenula sam od nutricioniste, jer je najbitnije redukovati ishranu. Prva dva meseca morala sam da izbacim sve što je nezdravo - gazirano, slatkiše, hleb, pivo, vino... Za doručak sam jela pahuljice, za ručak ćuretinu ili biftek, a za večeru ribu.

 

 

Već nakon mesec dana videli su se prvi rezultati što joj je dalo vetar u leđa da još jače nastavi svoju borbu do cilja.

 

- Posle dva meseca promenili su mi ishranu, pa sam utorkom mogla da pojedem parče pice i čizkejk. Kao i crveno meso, ali ne često. Većinu obroka sam pravila na pari.

 

Jellena kaže da joj je trebalo pola godine kako bi postigla željeni izgled.

 

- S tim režimom ishrane smršala sam deset kilograma za šest meseci, pa sam malo stala jer sam opet jela nezdravu hranu. Ali kada se najedem svega i svačega, onda narednih dana vodim računa o ishrani - priča pevačica i dodaje da je, pored zdrave ishrane, bitna i fizička aktivnost.

 

Kako je Jellena smršala 10 kg?
Kako je Jellena smršala 10 kg?foto: M.M./ATAImages

 

Uz naporan rad, kako u teretani tako i kod kuće, spremanje zdravih obroka, Jellena je uspela da sa 67 kg, dođe do 57 koliko ima i danas.

 

Jellena se nedavno pojavila na jednom prestoničkom događaju u goloj haljini koja je otkrivala svaki delić njenog tela i svi su saglasni - izgleda bolje nego ikada. 

 

Da li je dobra dijeta po krvinim grupama pogledaje u videu koji sledi:

 

Bonus video:

 

makonda-tracker