ukusno i hranljivo

NIKAD nije bila na dijeti, a ovo su njene tajne: Jeftin doručak uz koji Danijela Dimitrovska započinje svaki dan

0

Popularna manekenka ističe da je ovaj jelovnik i način ishrane ono što stoji iza njenog savršenog izgleda

Danijela Dimitrovska na premijeri filma 'Barbi' u Beogradu
Danijela Dimitrovska na premijeri filma "Barbi" u Beogradufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Manekenka Danijela Dimitrovska važi za jednu od najatraktivnijih žena u Srbiji, a godinama je radila u inostranstvu, gde je sarađivala s poznatim brendovima.


Ona je pored lepote od koje zastaje dah poznata i po vitkom stasu, a pre nekoliko večeri nas je još jednom podsetila zašto je jedna od najvećih lepotica u Srbiji.

 

Manekenka je prisustvovala premijeri filma "Barbi" u Beogradu, kada se pojavila u mini-haljini svetloroze boje, asimetričnom modelu koji otkriva jedno rame i naglašava njene duge i zategnute noge.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Svoj besprekoran stas Danijela Dimitrovska postiže na prvom mestu redovnim treninzima, ali vodi računa i kako se hrani. Kako je istakla jednom prilikom, nikad u životu nije bila na dijeti, a njena tajna su uravnoteženi i redovni obroci.

 

Trudim se da jedem što zdravije, a to podrazumeva i broj obroka i njihov kvalitet. Naravno da ponekad zbog obaveza ne stižem to do kraja da sprovedem u delo, pa tada ne biram šta jedem. Imam četiri do pet obroka u toku dana, sa užinama. Moram da naglasim da sam hedonista i da nikada nisam bila na dijetama, ali je u mom slučaju "tajna" u tome da jedem gotovo sve, samo u manjim količinama – istakla je za Story.

 


Kako je tada objasnila, svako jutro počinje čašom mlake vode s malo limunovog soka, pa doručkuje pola sata kasnije. Na Instagramu je jednom prilikom svojim pratiocima pokazala kako izgleda njen doručak, koji je pomalo iznenađujući, ali dobro poznat u našoj zemlji.


U pitanju je palenta. Mama me je kao malu navukla na ovakav doručak. Ja dodam jogurt, ali po želji možete dodati, sir, kiselo mleko, pavlaku – objasnila je manekenka.


Tokom dana ona se trudi da gricka orašaste plodove, a omiljena joj je kombinacija badema, subog grožđa, oraha, indijskog oraha i lešnika, dok za večeru rado bira čorbasto, ribu i salatu.

 


Večeru započinjem toplom supom, nakon čega sam jela pastu sa gamborima i rukolom, koju takođe obožavam – otkrila je na Instagramu Danijela.


Lepotica je, inače, nakon razvoda od voditelja Ognjena Amidžića, s kojim ima sina Matiju, pronašla sreću u zagrljaju fudbalera Jevrema Kosnića.

 

Danijela Dimitrovska sa dečkom Jevremo Kosnićem na jednom događaju
Danijela Dimitrovska sa dečkom Jevremo Kosnićem na jednom događajufoto: Instagram / danijeladimitrovska/

 

BONUS VIDEO - Danijela Dimitrovska u emisiji Realna priča

Manekenka je nedavno gostovala u popularnoj emisiji na Kurir TV-u, u kojoj se osvrnula na svoj razvod od Ognjena Amidžića.

 

 

makonda-tracker