tri godine ljubavi

Važili su za jedan od najskladnijih parova: Davno pre Marije, Rastko Janković je voleo ovu poznatu PEVAČICU

0

Glumca Rastka Jankovića publika je zavolela u filmu "Lajanje na zvezde".

foto: Marija Mladjen/ATAImages
foto: Marija Mladjen/ATAImages

Televizijskog, filmskog i pozorišnog glumca Rastka Jankovića publika je zavolela u filmu "Lajanje na zvezde" gde je igrao sina Nataše Tapušković i Dragana Mićanovića.

 

Potom su se nizala ostvarenja "Tango je tužna misao koja pleše", "Rođeni sjutra"a proteklih goidna ga gledamo u serij u "Ubice mog oca".

 

Pored glume, Rastko se bavio muzikom 1990-ih godina, a nedavno je objavio i novu pesmu "Fleksujte sa nama".

Njegov privatni život je pod lupom javnosti poslednjih nekoliko meseci budući da uživa u vezi sa poznatom voditeljkom Marijom Veljković.

 

Njih dvoje su svoju vezu obelodanili zajedničkom fotografijom na Instagramu.

 

–  Hvala za ljubav i podršku – napisala je Marija ispod fotografije, a potom je i Rastko stao na kraj spekulacijama i priznao da su zaljubljeni. 

 

–  Marija Veljković je moja cura. Mi smo zajedno, sve je u redu. Ljubim je i obožavam i tu sam joj kao podrška. Mi imamo odnos iz osamdesetih, taj šmekerski odnos, šmekersko-džentImensku varijantu – rekao je Rastko u jednoj televizijskoj emisiji.  

Marija je pretprošle godine stavila tačku na dugogodišnji brak sa Milanom Milanovićem sa kojim ima troje dece: Đurđa, Nevu i Rosu.

 

Nova ljubav joj nije bila ni na kraj pameti, sve dok nije ponovo srela poznatog glumca.

Imala sam sreće da sretnem Rastka. Postoji priča u koju su upućeni svi moji prijatelji. Od studentskih dana sam govorila da je on najlepši srpski glumac– započela je Marija.

 

Njih dvoje uživaju u skladnoj i srećnoj vezi, a malo ko zna da je Rastko Janković mnogo pre Marije voleo poznatu srpsku pevačicu.

 

Naime,on je 1990-ih godina bio u vezi sa Jelenom Ristić (danas Lalović) poznatijom kao Jellena.

Jellena je bila prva pevačica "Koktel benda", a ubrzo je krenula solo karijeru.

 

Publika je zna po hitovima "A ti si lep, lep", "Plakaćeš kao žen", "Neće grom", "Hej stani dušo", a snimila je i duetsku pesmu sa pokojnim Kemalom Montenom "Tebi je lako". 

 

Rastko i Jellena su bili u vezi tri godine, a važili su za skladan i povučen par. 

 

– Moja i Jellenina veza bila je veoma burna i trajala je tri lepe godine. Neke novine su počele da izmišljaju priču da sam raskinuo sa Jellenom zbog navodne veze sa voditeljkom Mašom Samardžijski. Moram da ih razočaram, jer je Maša moja dobra prijateljica i godinama ima momka koga veoma poštujem. Razlozi za moj i Jellenin raskid su sasvim drugi. Posle Jellenine australijske turneje došlo je do spontanog i kulturnog prekida.  – rekao je svojevremeno Rastko.

–Mi se i dalje redovno čujemo 'po australijskoj liniji'. Jellena mi povremeno i dalje spremi palačinke sa šunkom i sirom, specijalitet koji sam je ja naučio da pravi. Krivo mi je što više ne sluša moje modne savete, pa je počela da se malo grandovski oblači – pričao je on. 

 

Jellena se pre 7 godina kada je dobila sina povukla iz medija, a danas je srećno udata za Komnena Lalovića. 

 


 

makonda-tracker