šta čoveku urade bogatstvo i slava?

"Iz čista mira je počela da DELI SVOJE PORTRETE!" Rođaci ispričali kako se poznati ponašaju pred njima otkad su slavni

0

Superzvezde jedva da žive u istom univerzumu s nama, ali kako se ophode prema onima koji ih znaju oduvek?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznate ličnosti, u najvećem broju slučajeva, u javnosti su odmerene, pristojne, daju sve od sebe da deluju kao obični ljudi, ali oni to nisu — žive luksuznije nego prosečan čovek i ne mogu da odu do prodavnice da ih neko ne fotografiše.


Da li je najpoznatijima od njih "slava udarila u glavu" i jesu li promenili svoje ponašanje prema onima koji su ih poznavali od malih nogu?

 

Na mreži Reddit pre izvesnog vremena pozvani su rođaci slavnih ličnosti da anonimno podele svoja iskustva, odnosno da ispričaju kako se njihova popularna braća, sestre, tetke itd ponašaju na porodičnim okupljanjima i proslavama. Ovo su njihovi odgovori.

 

  • Metju Mekonahi

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

"Metju Mekonahi mi je dalji brat. S nama se ponaša normalno, ali to đ***e mi još nije poklonilo bicikl jer sam ga odbranio od jednog nasilnika pre 38 godina... Makar na žurke donosi najbolje piće."

 

  • Lusi Loles

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Z. (@zeeproptreasures)

 

"Moja tetka Ksena, princeza ratnica. Na porodičnim okupljanjima nije baš ništa, samo naša tetka. Ona je jedna od najboljih osoba za ćaskanje i nikad se ne ponaša kao poznata ličnost. Od nje sam tokom života dobijao mnogo kul stvari, koje nikad nisam uzimao zdravo za gotovo, zbog njene ljubaznosti."

 

  • Dejvid Tenant

 

Dejvid Tenant
foto: Profimedia

 

"Moj muž je rođak Dejvida Tenanta. To nije mnogo uticalo na naš život, osim što sam ga upoznala kad smo išli u London. Njegova porodica nam je poklonila pozorišne karte za 'Mnogo buke ni oko čega', a posle smo se videli s Dejvidom i Ketrin Tejr. Nemam ništa loše da kažem o njima, bili su tako ljubazni, a Dejvid nas je oboje izgrlio, iako se ranije nismo sreli."

 

  • Megan Foks

 

1 / 6 Foto: Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia


"Megan Foks je moja rođaka, njena majka i moj deka su brat i sestra. Starija je od mene šest godina, pa imamo mnogo zajdničkih fotografija kako smo se igrale dok smo odrastale. Ali kad je ušla u pubertet, postala je model, pa se iz Tenesija preselila na Floridu zbog karijere. Onda je ušla u svet filma i postala važna. Poslednji put je u gradu bila pre 12 godina. Došla je za Božić i sve je delovalo normalno dok nije izvadila gomilu svojih portreta koje je donela da potpiše da bismo izdelili prijateljima. Pozvala je mog deku nakon što je imao srčani udar 2014, tako da nije izgubljena u slavi. Ali ovo s fotografijama je stvarno bilo komično."

 

 

makonda-tracker