bez gladovanja

I čokolada i uzan struk: Sestra Kejt Midlton u životu nije bila na dijeti, a uz ovaj način ishrane je uvek TAKO ZGODNA

2

Kako Pipa Midlton ističe, nikada nije probala neki strog režim već ima svoj način ishrane kom je odana i daje sjajne rezultate, bez previše odricanja

Pipa Midlton na teniskom meču na Vimbldonu
Pipa Midlton na teniskom meču na Vimbldonufoto: James Gourley/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pipa Midlton, sestra princeze od Velsa Kejt Midlton, od svojih prvih pojavljivanja u javnosti oduševljava izgledom i mnogi se pitaju koje su njene tajne.


Prvi put je skrenula pažnju na sebe na venčanju njene sestre i princa Vilijama, kada je svet fascinirano komentarisao njenu vitku figuru u beloj haljini dok je pratila sestru ka oltaru. Savršen stas zadržala je i nakon rođenja sina Artura i ćerki Grejs i Rouz, a mnogi se pitaju kako joj to polazi za rukom.


Srećom, sama Pipa Midlton rado je podelila svoje trikove sa svima koji žele da žive i hrane se kao ona!

 

Pored toga što je fizički aktivna – obožava trčanje, ozbiljne izazove poput osvajanja Monblana, učešća u triatlonima itd, Pipa Midlton ima pažljivo planiran jelovnik. Međutim, to ne znači da gladuje i odriče se, jer je za nju sve stvar umerenosti.


Odrasla sam s uverenjem da se zdravlje postiže umerenošću u svemu, pa vodim zdrav život kroz vežbanje, uravnotežen način ishrane i pomalo nestašluka – mislim na čokoladu, čips i povremenu čašu vina – objasnila je ona jednom prilikom.

 

Pipa Midlton na krunisanju kralja Čarlsa III
Pipa Midlton na krunisanju kralja Čarlsa IIIfoto: WPA-Pool / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Poznato je da je njena sestra Kejt Midlton odana Dukan dijeti, a ovako strogi i precizni režimi ishrane nikada Pipi nisu bili privlačni.


Nikad nisam bila na Dukan dijeti, nisam ni probala Atkinsovu dijetu, niti pratila bilo koji režim sedam dana nedeljno. Verujem u zdrave izbore: svodim rafinisane ugljene hidrate poput belog hleba i paste na minimum i držim se razumnih porcija – naglasila je ona.

 

  • Doručak Pipe Midlton


– Obično za doručak jedem običan jogurt sa seckanim voćem i proprženim semenkama, ovsenim pahuljicama ili koštunjavim plodovima, ili prepečeni ražani hleb s jajima ili avokadom – ispričala je jednom prilikom Pipa.

 

  • Ručak Pipe Midlton

 

Što se tiče ručka, važno joj je da on ude uravnotežen i da obiluje ugljenim hidratima, ali ne rafinisanim. Tako u njenom tanjiru nećete videti testeninu, beli pirinač i beli hleb, a uvek je tu mnogo zdravih žitarica i povrća.


Trudim se da jedem žitarice od punog zrna, ugljene hidrate koji pružaju energiju i da imam tri obroka dnevno – rekla je za Hello pre nekoliko godina.

 

Pipa Midlton na plaži sa suprugom Džejmsom MEtjuzom
Pipa Midlton na plaži sa suprugom Džejmsom MEtjuzomfoto: IMP/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

– Takođe, povećavam porcije u zavisnosti od toga koliko treniram, s mnogo integralnog pirinča, sočiva, kinoe i batata – istakla je Pipa.

 

  • Večera Pipe Midlton

 

Kada je u pitanju večera, sestra Kejt Midlton često se okreće fino začinjenoj hrani, ribi i morskim plodovima.


Često se na njenom tanjiru nađu azijska tuna sa sosom od avokada, zatim škampi s pirinčem i tajlandskim začinima. Veoma joj je važno da večerom unese omega-3 masne kiseline, vlakna, vitamine i minerale, a često kreće bobu kao dobrom izvoru proteina.

 

 

makonda-tracker