jednostavno i efektno

Sestrin stil joj je najbolja inspiracija: Pipa Midlton na krunisanju očarala Britance u žutoj kaput-haljini

1

Sestra Kejt Midlton opredelila se za nežnu kreaciju i ukrala srca svih prisutnih.

Pipa Midlton je za krunisanje kralja Čarlsa izabrala nežnu, žutu nijansu.
Pipa Midlton je za krunisanje kralja Čarlsa izabrala nežnu, žutu nijansu.foto: Dan Charity / News Licensing / Profimedia

Krunisanje kralja Čarlsa III, istorijski događaj za Veliku Britaniju, održano je u Vestminsterskoj opatiji.

 

Iako su sve oči bile uprte u kralja i kraljicu, a onda i u princa Harija, koji je u jeku loših porodičnih odnosa došao na krunisanje, koje je napustio odmah po završetku ceremonije, ceo svet je iščekivao da vidi i buduću kraljicu, Kejt Midlton.

 

Princeza od Velsa je "ispunila očekivanja" i ispisala modnu istoriju, a osim supruga, princa Vilijama i njeno troje dece, imala je podršku i svojih roditelja Kerol i Majkla, kao i brata Džejmsa i sestre Pipe Midlton.

Sestra Kejt Midlton je bila među zapaženijim damama na krunisanju.

 

Ona je očarala sve prisutne u zadivljujućoj žutoj kaput-haljini koju potpisuje Claire Mischevani čiji je gornji deo bio pripijen uz telo, a od struka se širila u A-kroj i stvarala blage nabore.

 

Pipa Midlton je uz ovu haljinu ponela i neobični fascinator u istoj žutoj nijansi JT Millinery.

 

1 / 5 Foto: WPA-Pool / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Celu kombinaciju je upotpunila bež torbicom i jednostavnom zlatnom ogrlicom i svedenim, jedva primetnim minđušama, a haljina joj je fantastično pristajala i zahvaljujući bež cipelama sa potpeticom koje su još više izdužile njenu figuru.

 

Mnogi su ovo izdanje Pipe Midlton uporedili sa stajlingom Kejt Midlton na paradi "Trooping of the Color" 2019.godine kada se pojavila u žutom kompletu Alexandera McQueen i sa takođe žutim fascinatorom.

A i frizura su im bile veoma slična - pokupljena kosa sa jedne strane i neobičan rad.

 

U svakom slučaju, bilo da joj je sestra bila inspiracija za stajling na krunisanju ili ne, Pipa Midlton je bila jedna od najbolje stilizovanih dama.

 

makonda-tracker