izgleda fantastično

Kako je Rada Manojlović smršala 5 kg? Ne jede slatko, a kod sebe uvek ima jednu namirnicu kojom zavarava GLAD

0

Koja je tajna savršene linije pevačice Rade Manojlović?

Pevačica Rada Manojlović važi za jednu od najvitkijih dama na domaćoj muzičkoj sceni.
Pevačica Rada Manojlović važi za jednu od najvitkijih dama na domaćoj muzičkoj sceni.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Rada Manojlović se na muzičkoj sceni pojavila 2007. godine u takmičenju "Zvezde Granda" i iako nije odnela pobedu, svakako je bila među učesnicima koji su privukli najviše pažnje.

 

Njen glas je osvojio srca publike odmah, a osim po muzičkom talentu, Rada je otpočetka osvajala i svojim stasom.

 

Njena vitka linija je njen zaštitni znak, a više puta je isticala da ne drži nikakve dijete.

 

Pevačica se u jednom trenutku ugojila 5 kilograma, a onda je rešila da je dosta i da mora da preduzme nešto. 


- Kad sam imala 61 kilogram to je za mene već bio alarm da treba da skidam višak. To nije velika kilaža, ali ako se čovek ne zaustavi na vreme, brojka se povećava - ispričala je pevačica za Hit Informer  i dodala:

 

- Pored toga, na kameri uvek delujem krupnije i deblje i zbog toga pazim. Devica sam u horoskopu, pa sam možda zato disciplinovana, a imam i dobru genetiku i ne volim da jedem slatko. Kad mi padne šećer, pojedem jednu palačinku, ali to se dešava jednom u mesec dana - 

Kako kaže, tajna njene ishrane jeste u umerenosti. Neko je ko smatra da treba da uživamo u hrani i ukusima, ali da ne preterujemo. 

 

- Jedan život imamo i treba sebi da ugađamo i kroz hranu. Zbog toga jedem sve, ali manje porcije. Na primer, ne pojedem celu pljeskavicu, nego pola.

Ograđujem se ukoliko neko ima hormonski poremećaj ili bilo kakav drugi zdravstveni problem, ali ako ne probušite kašiku, nema pomaka –  kaže Rada i dodaje:

 

- Mogu da jedem samo varivo, kuvana jela, suši, soma, oslića, ali isto tako i uštipke, testeninu... Ma sve, ali samo u umerenoj količini. Jedino mi u poslednje vreme ne prija meso i mnogo ga manje jedem -

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica je iz svoje ishrane izbacila grickalice, a glad zavarava semenkama suncokreta. 

 

- Semenke suncokreta stalno jedem, zavaraju mi glad. Posle toga nemam mučninu, kao kad jedem čips, pomfrit ili nešto masno. Suncokret je odlična grickalica, umesto tih jakih slaniša.

 

Kako kaže, njega uvek ima kod sebe i nosi ga čak i na nastupe. 

 

Za kraj, priznaje da ima pomalo neredovne obroke.

 

- Imam dva obroka, ručak i večeru. Kad nemam svirku, jedem pomalo celu noć, kao ptičica. Mogu dugo da izdržim bez hrane, popijem kafu i mnogo vode - izjavila je Rada za Hit Informer.

 

makonda-tracker