iskrena

Jede BUREK, a ima samo 57 kg: Jelena Rozga otkrila kako održava vitku liniju i šta je to zbog čega se NIKAD NE GOJI

1

Od kako je kročila na scenu Jelena Rozga ima liniju na kojoj joj pozavide čak i mlađe koleginice 

foto: Instagram /rozgajelenaofficial
foto: Instagram /rozgajelenaofficial

Pevačica Jelena Rozga jedna je od najvećih regionalnih zvezda. Godinama je brižljivo gradila muzičku karijeru i danas je jedna omiljenih pevačica pop muzike. 

 

Osim odličnih vokalnih sposobnosti Jelena je često u centru pažnje zbog savršenih stajlinga, prelepih modernih odevnih kombinacija, ali i onih koje se lako kombinuju i mogu da se nose svakog dana.

 

Ipak, čini se da ništa ne bi bilo kao što jeste da lepa pevačica nema savršenu liniju. Zahvaljujući njoj svaki odevni komad joj stoji "kao saliven".

 

 

U više navrata Jelena je govorila o načinu na koji se hrani i koji joj pomaže da zadrži vitku liniju.

 

- Jako puno spavam, nikad ne konzumiram alkohol. Ja ne znam kakvog je ukusa vino i ostali ti proizvodi. Uglavnom pijem samo vodu, pre nekoliko godina sam izbacila gazirane sokove, prvenstveno zbog srca i štitne žlezde. Idem na masaže, lagane terapije i jako malo se šminkam - kaže Jelena.

 

Osim što ima izvajano telo Jelena je jedna od onih pevačica koje nikada nisu žudele za tamnim tenom, već je u javnosti postala prepoznatljiva baš po beloj koži.

 

 

- Na sunce ne izlazim, ranije su me gledali kako sam tako bela, a iz Splita sam, ali navikli su se sada da sam to ja, ističe pevačica.

 

Jednom prilikom kada je gostovala na poznatoj televiziji Jelena je otrkila da je osim ishrane za njen dobar izgled zaslužna i genetika.

 

- Ne treniram, ali jako sam aktivna i energična, to me puno troši. Verovatno i genetika i klasičan balet kojim sam se bavila pre nego što sam počela da pevam u grupi "Magazin", pa mogu sebi sada da priuštim da posle svirke pojedem burek, popijem jogurt i legnem da spavam - rekla je Jelena za TV Prva.

 

Lepa Jelena oduvek ima vitku liniju, a evo i zašto
Lepa Jelena oduvek ima vitku liniju, a evo i zašto foto: Stefan Stojanović

 

Jelena je otkrila retko kada pređe 57 kilograma, a kako je jednom prilikom izjavila, zbog problema sa štitnom žlezdom ne može da se ugoji.

 

Jeleni je 2006. godine otkrivena hipertireoza, a pre četiri godine i tahikardija. Pevačica tvrdi da zbog svog zdravstvenog stanja već godinama ima istu kilažu.

 

 

makonda-tracker