iskrena je

"Bila sam grozna prema njoj": Rada Manojlović priznala da se nije oduvek slagala sa sestrom Majom

0

Kako je istakla, njihov odnos nije oduvek bio, kao sada, fenomenalan. 

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Pevačica Rada Manojlović često u razgovorima ističe koliko joj znači podrška porodice, a posebno sestre Maje. Međutim, nisu oduvek bile u divnim odnosima. 

 

Kako i sama pevačica ističe kada su bile male bile nisu se baš najbolje slagale. 

 

— Bile smo deca za poželeti. Imale smo drugarice, tako kao mi, siromašne, ali su znale da prave takve scene i skandale kada im se nešto ne kupi. Nama se lepo kaže da se nema za to, mada nismo nikakvo opterećenje bile roditeljima i zaista smo bile zahvalne. Tada je bilo tata i mama idu na njivu, a sestra i ja sređujemo po kući — počela je svoju priču Rada, pa je dodala:

 

 

 Bila sam grozna prema sestri, u svari u fazonu ja sam starija i moraš da me slušaš. Čak i kada nisam bila u pravu, moralo je da bude po mom. Mislila sam da, ako sam starija, da sam pametnija, to mi se jedino ne sviđa u mom ponašanju, ali dobro, bile smo deca — objasnila je.

 

1 / 6 Foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

 

Njih dve su veoma rano ostale bez majke, što je veoma uticalo na njih, ali su posebno srećne jer su uspele da ostvare majkinu želju i postanu uspešne žene. 

 

— Više sam bila tatino dete, nekako sam bila muškarača, ali sam volela sa majkom da podelim svoje simpatije i da joj se žalim. Volela sam uvek da čujem njeno mišljenje o momcima koji su mi se dopadali jer je ona uvek nepogrešivo procenjivala. Kada kaže da joj se neki ne dopada uvek je bila u pravu —prisećala se Manojlovićeva u emisiji „Iz profila", govoreći o svojoj porodici, te odnosima unutar nje.

 

 

 

makonda-tracker