sreća sreća radost

Snimak Saške Đoković nakon porođaja: NJIH DVOJE su PRVI sačekali malog Aleksandra u porodičnom domu

1

Vidi se da su bili veoma srećni i razdragani kada je su mama Saška i mali Aleksandar stigli u svoje porodično gnezdo iz porodilišta. 

Saška i Đorđe su nedavno postali roditelji po prvi put
Saška i Đorđe su nedavno postali roditelji po prvi put foto: Instagram

Đorđe, rođeni brat Novaka Đokovića, i njegova supruga Saška Veselinov Đoković postali su pre nekoliko dana roditelji po prvi put.

 

Saška je na svet donela sina Aleksandra, koji je tako postao najmlađi član familije Đoković i načinio Novaka stricem, a Gorana i Dijanu po treći put bakom i dekom.

 

Saška nam je takođe otkrila da se Aleksandar rodio na jedan poseban dan za njihovu porodicu.

 

Mama Saška i tata Đorđe
Mama Saška i tata Đorđefoto: Instagram / saskaveselinov

Saška i Đorđe Đoković venčali su se u septembru prošle godine, a svojevremeno su pričali kako je Đorđe jednom prilikom udario u automobil zaslepljen Saškinom lepotom.

 

Svadbeno veselje se odvijalo na dve lokacije - u Beogradu i Crnoj Gori. Tada se i Novak latio mikrofona, a neki od gostiju su se i kupali u moru.

 

Nakon porođaja, Sašku je već u porodilištu sačekalo je divno iznenađenje. A sada, pošto su se doktori uverili da je sve u redu sa malim Alksandrom i novopečeno mamom, njih dvoje su stigli u svoje porodično gnezdo.

 

Papagaj i pudlica su se oduševljeno sačekali Alkesandra
Papagaj i pudlica su se oduševljeno sačekali Alkesandra foto: Saska Veselinov Instagram

A prvi koji su uz tatu Đorđa sačekali Sašku i Aleksandra kod kuće bili su - ONI. Kućni ljubimci Saške i Đorđa - jedna čupava braon pudlica i žuti papagaj.

(Više fotografija ovih glavnih članova " kućnog odbora za doček" i kako je tekla njjihova igra pogledajte u našoj galeriji )

 

1 / 6 Foto: Saska Veselinov Instagram


Oni su se razdragano igrali na dvosedu u dnevnoj sobi i tako poželeli dobrodošlicu novom članu porodice. Iza njih dvoje se ležerno, sa visine, šepurio i jedan labud - jastuk.


 


 


 


 

makonda-tracker