baš kao da je njihovo dete

A od svekra i svekrve - specijalan POKLON: Saški Veselinov stiglo iznanađenje u bolnicu - ovako Đokovići paze SNAJKU

1

Supruga Đorđa Đokovića porodila se pre nekoliko dana, a cela porodica je od tada obasipa pažnjom i poklonima 

foto: Instagram / saskaveselinov
foto: Instagram / saskaveselinov

Neizmerna sreća vlada u porodici našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića od kada je njegova snaja, Saška Veselinov na svet donela dečaka, kojem su Đorđe i ona odlučili da daju ime Aleksandar. 

 

Đorđe je pokazao koliko voli svoju suprugu, prisustvovao je porođaju, a već sutradan joj je poslao prelep buket ruža u bolnicu.

 

Ipak, kako bi pokazali da nije on jedini koji brine o njoj, Saškini svekar i svekrva, Srđan i Dijana Đoković odlučili su se na jedna pomalo neobičan potez s obzirom da je bolnica u pitanju.

 

 

Naime, oni su odlučili da svojoj snaji pošalju jedan poklon, koji je lepa Saška odmah podelila na društvenim mrežama sa svojim pratiocima. 

 

U pitanju je bilo voće, u kojem je novopečena mama uživala svim čulima, jer je tanjir bio toliko lepo dekorisan, da ona nije odolela a da ga ne uslika, a potom pokaže da podjednako o njoj brinu ne samo muž, već i ostatak njegove porodice. 

 

Ovako su Dijana i Srđan obradovali Sašku u bolnici
Ovako su Dijana i Srđan obradovali Sašku u bolnicifoto: Instagram / saskaveselinov

 

I dok nestrpljivo ičekuju trenutak kada će doći kući, mama Saška i maleni Aleksandar uživaju u ljubavi koju jedno drugom pružaju dok se ona još malo ne oporavi od porođaja i pridruži porodici u svom toplom domu u centru Beograda.

 

 

 

makonda-tracker