sve za njen osmeh

Simbolika je JASNA I VELIČANSTVENA! Saški Veselinov Đoković stiglo DIVNO IZNENAĐENJE u porodilište posle rođenja sina

1

Dok čeka da se sa svojim mezimcem uputi kući, voditeljka je dobila vrlo prijatno iznenađenje u bolničkoj sobi

Saška Veselinov i Đorđe Đoković na skupu podrške Novaku Đokoviću tokom drame u Australiji
Saška Veselinov i Đorđe Đoković na skupu podrške Novaku Đokoviću tokom drame u Australijifoto: Milan Maričić/ATAImages

Voditeljka Saška Veselinov Đoković, poznato TV lice i supruga Đorđa Đokovića, direktora turnira Serbia Open i najmlađeg brata Novaka Đokovića, donela je pre nekoliko dana na svet njihovo prvo dete.


Popularna lepotica porodila se u Beogradu, a njihov život je sada srećniji zahvaljujući dečaku kom je porodica dala ime – Aleksandar.


Đokovići su upriličili veliko slavlje u luksuznoj vikendici nadomak Rume na dan rođenja novog člana, a srećna mama i mališan još uvek su u porodilištu. Ipak, dok odbrojava vreme do izlaska iz bolnice, Saška uživa sa svojim dečakom, a sada je pokazala da joj je neko dodatno ulepšao dan.

 

buiBuet belih ruža koji je Saška Veselinov dobila posle porođaja
buiBuet belih ruža koji je Saška Veselinov dobila posle porođajafoto: saskaveselinov, Instagram

Naime, ona je na Instagamu objavila da je u njenu bolničku sobu stigao raskošni i bogati buket belih ruža, sa ponekim svetloplavim cvetom i ukrasom.


Bele ruže su, inače, simbol čistote, jedinstva i vrline, kao i duboke ljubavi, a povezuju se i s ponosom i strahopoštovanjem.

 

Danas je, inače, na društvenim mrežama osvanuo i snimak govora koji je Đorđe Đoković održao na slavlju povodom rođenja sina, kada je otkrio da je prisustvovao porođaju i koliko je zahvalan supruzi na svemu.

 

Đorđe Đoković održao je govor na proslavi rođenja sina
Đorđe Đoković održao je govor na proslavi rođenja sinafoto: Instagram

Želim svima da se zahvalim što ste došli, i da pošaljemo veliki pozdrav i zahvalnost Saški i svemu što je prošla. Ja sam danas prisustvao porođaju i video sam svašta nešto, i stvarno je neverovatan osećaj biti prisutan, to je nešto što bih preporučio svakome i mnogo je lepo kada dobijete dete u svoje naručje – rekao je Đorđe kroz suze.

 

 

makonda-tracker