šta vi mislite?

Jedu KOCKICE LEDA da bi bile mršave i hrane se sunčevom energijom: BIZARNE dijete holivduskih diva koje će vas zgroziti

0

Dijete su sigurno najpoznatiji i najpopularniji način za dostizanje savršene linije, a one često mogu biti i jako bizarne.

Nikol Kidman, Kejti Holms, Anđelina Džoli
Nikol Kidman, Kejti Holms, Anđelina Džolifoto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, ordan Hinton/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, EPA-EFE/DAVID SWANSON

Kada želimo da izgledamo mršavo i zgodno, uglavnom najčešće pribegavamo dijetama koje su pomogle nekim poznatim ličnostima.

 

Koliko god bile korisne, svaka dijeta mora biti pažljivo odabrana, a najbolje bi bilo kada biste se konsultovali sa stručnim licem. U tom pretraživanju često naletimo i na neke bizarne primere mršavljenja kojih su se pridržavale uglavnom strane zvezde i definitivno ne bi trebalo da ih primenjujemo.

 

Izgled Anđeline Džoli, Dženifer Lopez ili možda Mišel Fajfer je svakako jedan od onih koji bi svaka žena poželela, međutim ove dame su se podvrgavale strogim pravilima ishrane koja baš i nisu preporučljiva.

Rene Zelveger

Slavna Bridžit Džons je za potrebe ove uloge morala jako da se ugoji, a svoju staru liniju je vratila tako što je konzumirala isključivo kockice leda i time otklonila sav višak.

 

Dženifer Lopez

 

Dženifer Lopez i Ben Aflek
Dženifer Lopez i Ben Aflekfoto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Latino diva je jedna od onih koje veruju u magična svojstva ulja od grejpfruta. Uvek ga nosi u torbi i udiše tri puta dnevno po 15 minuta kako bi na taj način suzbila apetit.

 

Mišel Fajfer

Ona je praktikovala jednu jako opasnu dijetu koja se vezuje za jedan kult i smatra se da čovek može živeti smo od vazduha i sunca. Mišel je i sama bila deo tog kulta i primenjivala dijetu koja podrazumeva samo disanje i sunce.

 

Nikol Kidman

Jedna od nezdravijih dijeta koja podrazumeva upotrebu kuvanih jaja. Nikol je jela jedno jaje za doručak, i dva do tri jajete uveče.

 

Anđelina Džoli

 

Anđelina Džoli
Anđelina Džolifoto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Šaka orašastih plodova i semenki donela je Anđelini 15 kilograma manje. Stroga i opasna dijeta koju svakako ne bi trebalo primenjivati. Glumica je tih dana unosila samo 600 kalorija na dan.

 

Kejti Holms

 

Kejti Holms
Kejti Holmsfoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kada je odlučila da smrša, kraljica ulične mode se odlučila za jednostavnu i rogoroznu dijetu koja je podrazumevala za doručak supu od šargarepe, a za ručak i večeru sirov brokoli.

 

 

makonda-tracker