Jednostavno

Kako je Biljana Tipsarević smršala 30 kg? Kreatorka otkrila šta je izbacila iz ishrane i dovela liniju do SAVRŠENSTVA

1

Biljana Tipsarević se u drugoj trudnoći ugojila čak 30 kilograma. Šta je izbacila iz ishrane i kako izgleda plan njenih obroka?

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Modna kreatorka Biljana Tipsarević (39) već 12 godina uživa u ljubavi sa bivšim srpskim teniserom Jankom Tipsarevićem (38). 

 

Svaki slobodan trenutak koriste da provedu sa svojom decom Emili i Noom.

 

Biljana je poznata između ostalog po savršenoj figuri i izvajanom telu, ali jednom prilikom je priznala da je i ona poput svih žena imala problema sa kilogramima. 

 

Naime, ona se u drugoj trudnoći ugojila 30 kilograma, pa je onda u jednom trenutku presekla i rešila da smrša. 

Biljana Tipsarević
foto: Instagram

 

Koja je njena tajna, otkrila je jednom prilikom za domaće medije.

– Pridržavam se nutricionističkog plana, morala sam da se odreknem stvari koje jako volim. Odrekla sam se svojih tajnih zadovoljstava zarad vitke linije, a moj slatki greh su peciva i hlebaste stvari – rekla je ona priznavši da je izbacila ugljene hidrate iz ishrane i tako dovela liniju do savršenstva. 

 

Njen plan ishrane i obroka je sasvim jednostavan, a potrebna je, kao i za sve, mentalna volja da biste uspeli. 

– Imam doručak, užinu, ručak i večeru. S tim što večeru često preskačem ili ne jedem posle 18 sati, osim ako idem u restoran s mužem, prijateljima ili na neku proslavu. Pijem puno detoks sokova i vode i izuzetno pazim šta jedem, pa se tako trudim da šećer uopšte ne unosim – izjavila je Biljana svojevremeno za Story.

 

makonda-tracker