nije lako, ali vredi

Kako je Zorana Mihajlović smršala 18 kilograma? Ministarka otkrila trikove koji joj pomažu da zadrži savršenu liniju

5

Bivša ministarka energetike i rudarstva Zorana Mihajlović odlučila je da tajnu vitke linije podeli sa svim ostalim ženama 

foto: Milos Tesic/ATAImages
foto: Milos Tesic/ATAImages

Zorana Mihajlović je godinama bila na važnim državnim funkcijama. To je od nje zahtevalo da izgleda pristojno, pa se podrazumevalo da ne sme sebi da dozvoli da nabaci višak kilograma.

 

Kao i svaka žena imala je trenutke kada je varirala sa kilažom, a jednom prilikom se poprilično ugojila. Kada je shvatila da dalje ne može, odlučila je da promeni životne navike i potpuno transformiše svoje telo.

 

 

Ona je više puta za domaće medije govorila o tome kako joj je pošlo za rukom da smrša neverovatnih 18 kilograma.

 

- Volim da se dobro osećam i da lepo izgledam, a imam i dovoljno godina da moram da vodim računa o sebi i svom zdravlju. Ako hoću da na svom poslu dam najviše i vodim računa o svojoj porodici, moram da budem u dobroj formi. Suština je da budemo zdrave, jer kad smo zdrave, onda je sve drugo samo igra - ispričala je Zorana Mihajlović jednom prilikom za domaće medije.

 

Zorana Mihajlović
Zorana Mihajlovićfoto: Ana Paunković

 

Ona je objasnila da nakon što nahrani kućne ljubimce, pije sok od jabuke, cvekle i šargarepe.

 

Ustaje oko četiri, pola pet, a leže ranije. Svako jutro na prazan stomak popije sok od jabuke, cvekle i šargarepe.

 

 

- Važno je da oko podneva poštujem vreme za obrok, koji se sastoji od kombinacije svežeg povrća a popodne meso, riba, zeleno povrće i salata. I, naravno, posle posla, pet puta nedeljno idem na trening, uglavnom pilates, a uskoro krećem i da treniram boks - rekla je ministarka.

 

- Vežbam svaki dan osim vikendom koji je, ipak, za uživanje - rekla je ministarka i dodala da trenira posle posla, a onda, ako obaveze to nalažu, nastavi sa radom ili ide kuće.

 

 

 

makonda-tracker