za savršeno telo

MILIONI ŽENA SE ZAHVALJUJU: Vlogerka podelila jeftinu mešavinu od 2 SASTOJKA koja UBIJA celulit za sedam dana

0

Kanadsku blogerku Faru Dukai na društvenoj mreži Instagram prati 6,7 miliona ljudi, a ona često deli jednostavne savete za negu lepote. Jedan se posebno izdvojio.

foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock

Gotovo da ne postoji žena koja u nekom periodu života nema celulit, ali to ne znači da ne postoje načini da ga se rešimo ili makar značajno ublažimo, zar ne?


Više od 90 procenata žena suočava se sa slojevima masnih naslaga koje su nepravilno raspoređene u predelu zadnjice, butina i drugih delova tela, što ih čini vidljivim i ne pomaže nam da se osećamo potpuno samouvereno u kratkom šortsu ili suknji. Ipak, postoje trikovi koji mogu da nam pomognu da ga značajno ublažimo i da koža bude glatka.

 

Kako je vlogerka iz Kanade Fara Dukai objasnila u jednom svom vlogu, ona za uništavanje celulita koristi vrlo jednostavan trik: ona potopi morske alge, koje su dostupne u bilo kojoj prodavnici zdrave hrane, u hladnoj kafi, a potom je stavi na delove tela na kojima ima celulit. Preko nje zalepi providnu foliju i ostavi 15 minuta da deluje, a zatim ispere hladnom vodom. Fara preporučuje da se ovaj postupak ponavlja svakog dana u roku od jedne sedmice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Farah Dhukai (@farahdhukai)

 

makonda-tracker