trud se isplatio

Bez gladovanja je uspela da skine 15 kg: Milica Todorović otkrila koja DIJETA joj je pomogla se reši velikog viška

0

Lepa pevačica potrudila se da nakon pandemije korona virusa vrati staru kilažu

foto: Instagram
foto: Instagram

Nakon duže pauze u kojoj nije nastupala Milica Todorović se kao i svi drugi opustila, a sa tim je došao i višak kilograma.

 

Ipak, ona je odlučila da stvari ne prepusti slučaju, već da se posveti sebi i svom izgledu. Zbog toga je odlučila da krene na dijetu i obračuna se sa nakupljenim mastima.

 

Dijeta Milice Todorović poslednjih meseci bila je jedna od najtraženijih tema koje pripadnice lepšeg pola pretražuju na internetu.

 

Zato vam otrkivamo kako je Milica uspela da izgubi čak 15 kilograma.

 

Kao većina njenih kolega i Milica se opustila tokom karantina, nije se kretala, uživala je u svom domu, gledala filmove i jela.Višak kilograma u toj situaciji sasvim je očekivana pojava. Međutim, rešila je da leto ne dočeka kao bucka već da se dovede do savršenstva, što je i uspela – ispričao je izvor blizak pevačici za domaće medije. 

 

 

Milica je četiri meseca bila na specijalnom režimu ishrane. Prvo je porcije koje je jela ograničila količinski i podelila ih u više manjih obroka.

 

Naravno, rezultati bi izostali da nije u svoju svakodnevicu uključila i fizičke vežbe.

 

Sa željom da pomogne i drugima da se reše viška kilograma pevačica otkriva kako joj je pošlo za rukom da vrati savršenu liniju.

 

 

Svi znamo kako se skidaju kilogrami, ali to uglavnom ne primenjujemo. Uživam u hrani i mnogo volim da jedem! I kad sam se ugojila, tih nekoliko kilograma viška mi je smetalo. Nisam doživljavala sebe kao bucku! Ipak, bila sam svesna da to što radim nije dobro za zdravlje, posebno zato što je na mom jelovniku uglavnom prženo, masno i slatko... To se godinama taloži, usporava metabolizam i može da izazove razne bolesti – rekla je Milica Todorović u jednom od intervjua.

 

Najviše sam smršala tokom samoizolacije. Imala sam vremena da se detaljno posvetim pravilnoj ishrani – rekla je Todorovićeva i istakla da sada ne može ni da zamisli da pojede nešto što je ranije redovno konzumirala.

 

 

makonda-tracker