stresna situacija

Nazvala joj majku "seljančurom": Milica Todorović ima probleme sa komšijama, prete policijom, a razlog je BIZARAN

7

Ponekad je teško izdržati sve što nosi život, a naša mlada pevačica je vedrog duha i zna kako da svaku nepriliku preokrene na zabavu 

foto: Instagram
foto: Instagram

Naša poznata pevačica Milica Todorović poznata je kao jedna od pevačica koje imaju najbolji smisao za humor i koja se trudi da u svakoj situaciji, ma koliko ona teška bila ostane pozitivna.

 

Tako je bilo i nedavno, kada je pevačica pozvala majku i tokom razgovora joj je ona ispričala da ima problem sa komšinicom, koja joj preti čak i policijom.

 

 

 

Naime, Miličina majka je vesela žena, pa ponekad za svoju dušu pusti muziku u dvorištu, a to izgleda ne prija i ostalim komšijama. Kako Milica navodi na svom Instagram profilu, komšinici smeta što se iz dvorišta čuju narodnjaci. 

 

Milica Todorović
Milica Todorovićfoto: Instagram

 

Kako kaže Milica, kvare joj sluh, zbog čega je pripretila i policijom. Pevačica kaže da je ona upotrebila i neke ružne reči za njenu majku nazvavši je "seljančurom". Milica je u šali dodala da će od sada slušati samo klasičnu muziku, kako ne bi remetili mir komšinice.

 

Milica Todorović
Milica Todorovićfoto: Instagram

 

Sve ovo je poznatu pevačicu dobro nasmejalo, pa je odlučila da ovu situaciju podeli sa pratiocima na društvenim mrežama, a komšinici je poručila sledeće:

 

Volimo te Nevo, samo ovo puštamo od sad kad dođem u Kruševac - rekla je Milica.

 

 

 

makonda-tracker