isprobajte

Za doručak jedete OVO, a ostali obroci su bez ograničenja: Japanska dijeta pomoću koje je Milica Pavlović smršala 10kg

0

Ova dijeta je jako popularna u Japanu, a naše poznate ličnosti su jako zadovoljne njenim efektima.

foto: NDAB Creativity/Shutterstock
foto: NDAB Creativity/Shutterstock

Jutarnja banana dijeta je poznata među domaćim pevačicama, a zahvaljujući njoj je i Milica Pavlović smršala čak deset kilograma.

 

— Prijatelji su mi pričali o tom načinu ishrane, pa sam se na internetu informisala i svima preporučujem. Naravno, uz konsultaciju s lekarom. Bez toga ništa. Svako mora da pronađe ono što njegovom metabolizmu najviše odgovara — rekla je pevačica.

Banana dijeta se zasniva na tome da za doručak jedete samo banane, dok preostali obroci nisu određeni osim što je bitno da obrok bude balansiran i zdrav.

 

Svako jutro se jede jedna do dve banane, koje brzo zasite, bogate su kalijumom i hranljivim vlaknima koje regulišu telesnu masnoću. Takođe, bitno je da ne jedete posle 20 časova.

 

Ovako je izgledao njen dnevni meni:

 

Milica Pavlović
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Doručak

 

3 banane. Uz njih je dozvoljeno konzumirati samo vodu ili čašu nemasnog mleka.

 

Ručak:

 

Odaberite između dinstanog povrća sa junećim mesom, riblje čorbe ili integralne testenine sa paradajz sosom. Uz svaki obrok ide salata, kupis ili zelena. Možete pojesti bananu između obroka, ali pravite pauzu od 4 sata.

 

Večera:

 

Pileće, ćureće meso na roštilju, povće ili riba. Takođe salata po želji. Poslednji obrok konzumirajte najkasnije u 20 sati, a poželjno je da na spavanje odete 4 sata kasnije.

 

 

 

makonda-tracker