(FOTO)

Minimalizam i neutralni tonovi kao u najskupljem katalogu: Zavirite u stan Milice Pavlović na najluksuznijoj lokaciji

4

Ona je jedna od popularnijih mladih pevačica, a za luksuznu nekretninu je, navodno, izdvojila čak 320.000 evra.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Pevačica Milica Pavlović je svojim trudom uspela da stvori zavidnu karijeru, a ulaganje u dobre pesme i produkciiju joj se isplatilo. Ona je ima ogromnu publiku, njeni nastupi su uvek posećeni do poslednjeg mesta, a samim tim je uspela sebi da omogući odličan život.

 

Milica nije krila da je dugo živela kao podstanar, pa joj je kupovina nekretnine bila jedan od glavnih ciljeva. Pevačica je tako odabrala prostran stan od 90 kvadrata na jednoj od najluksuznijih lokacija na Novom Beogradu, gde su joj komšijem nogobrojne druge poznate ličnosti.

Kako je dosta aktivna na društvenim mrežama, ponekad podeli i pokoji kadar iz svog doma, pa smo tako imali prilike da vidimo kako je uredila svoj prostor. Pisalo se i da je pevačica unajmila profesionalce za uređenje enterijera kako bi sve bilo perfektno.

Jedan od omiljenih delova za fotogrfisanje su vrata sa stakolom i pregradama, dok nežni zavodljivi tonovi bež i braon dominiraju u njenom domu, a tu su i siva i bela, neizbežne kraljice neutralnosti.

Interesantan je i žuti pod u dnevnoj sobi koji je uklopljen uz drveni nameštaj, ali i kuhinja privlači dosta pažnje.

Minimalistički stil i neutralni sivi tonovi preovladavaju ovom prostorijom, dok su stolice bele sa geometrijskim linijama, pa sve zajedno podseća na prizore iz najskupljih salona nameštaja.

 

 

makonda-tracker