presimpatična

Imala je preko 100 kg, želela da izgubi 50: Uz pomoć ove ishrane Nataša Aksentijević je SMRŠALA više od 20 kg

0

Poznata voditeljka je imala veliki višak kilograma, ali im je objavila rat 

foto: Instagram
foto: Instagram

Jedna od najšarmantnijih voditeljki današnjice Nataša Aksentijević godinama je mučila muku sa viškom kilograma. 

 

Ona je pre godinu dana započela jedan projekat u kojem je cilj bio da izgubi čak 50 kilograma, a da ceo proces bude ispraćen okom televizijske kamere.

 

Nakon što se uhvatila u koštac sa kilogramima, Nataša je često bila neutešna, ali je oko nje bio veliki broj ljudi koji su pokušavali da joj pomognu da se izbori sa tom pasijom prema hrani.

 

 

Njena nutricionistkinja je na jedna praktičan način pokušavala da joj objasni gde greši i šta je to što treba da promeni kako bi masne naslage počele da se gube.

 

I sudeći prema njenom sadašnjem izgledu uspela je u tome. Voditeljka je smršala više od 20 kg, a ono što smo mogli da vidimo jeste to da je sa nezdrave u potpunosti prešla na zdrav način ishrane. 

 

Umesto jakih, kaloričnih obroka Nataša je spremala hranu koja se zasnivala na povrću, imala je redovne, izbalansirane obroke i što je bilo veoma važno redovno se bavila fizičkom akitvnošću. 

 

 

Iako joj nije bilo lako da se odrekne svih gastronomskih uživanja rezultati i sve manji broj na vagi su je naterali da nastavi dalje. Iako je skinula preko 20 kg Nataša ne namerava da tu stane. 

 

Ona i dalje ostaje dosledna zdravoj hrani, a njen najveći prijatelj je njena nutricionistkinja. 

 

 

 

makonda-tracker