otvoreno

Nije na dijeti: Aleksandra Prijović priznala tajnu svog vitkog stasa

0

Popularna pevačica ima vrlo vitku figuru i s lakoćom nosi i najzahtevnije odevne kombinacije, a ističe da nije na nekom posebnom režimu ishrane

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Aleksandra Živojinović, koju je javnost i dalje zna po njenom devojačkom prezimenu Prijović, nastupila je pre nekoliko večeri u jednom poznatom beogradskom klubu.


Za ovu priliku odabrala je pripijen autfit koji je istakao njenu vitku figuru, za koju kaže da nije rezultat specijalnog načina ishrane, već posledica njenog načina života.

 

Nisam ni na kakvim dijetama da bih bila vitka. Bila sam na režimu ishrane jedno vreme, a nakon toga prosto nemam potrebu za hranom kao ranije. Vrlo malo jedem, smanjio mi se apetit i zbog toga sam mršava. A malo jedem jer ne stižem – priznala je pevačica.


Ona je istakla i da daje sve od sebe da izbalansira brojne obaveze.

 

1 / 5 Foto: M.M./ATAImages


Konstantno nastupam, umorna sam malo od tog tempa, ali trudim se da se odmaram koliko mogu i da sve postignem – kaže Aleksandra.


Ona je otkrila i da, uz neprestane nastupe i porodični život, trenutno radi i na novom albumu, ali da joj se ne žuri.


Već sam počela da radim na novom albumu, za sada su gotove tri pesme. Ne želim da žurim sa odabirom numera, mislim da ću tek za nekoliko meseci pronaći sve pesme koje mi odgovaraju i "leže" – istakla je ona i otkrila da će ponovo imati pesmu koju potpisuje njen suprug Filip Živojinović.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Filip mi je ponovo napisao pesmu, oduševljena sam, čak smo svi zaplakali kada smo je čuli. Kada bih je uporedila sa numerom „Zvuk tišine“, koju je takođe on radio, moram priznati da je ova bolja. Mislim da je uspeo da nadmaši sam sebe i da će se ova pesma još više svideti publici – kaže Aleksandra.

 

 

makonda-tracker