moramo dalje

"Nisi svestan šta te očekuje": Marija Šerifović saopštila važne odluke, pa uputila poruku jednom od najbližih saradnika

0

Čuvena pevačica je poznata kao neko ko nema dlaku na jeziku, a i ovog puta je bila surovo iskrena

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznata pevačica i pop ikona Marija Šerifović godinama je na muzičkoj sceni i svi koji su nekada s njom sarađivali znaju da je pravi profesionalac.

 

Nedavno se u javnosti podigla bura zbog promena u žiriju Zvezda Granda čiji je Marija član već godinama, a onda je i sama pevačica odlučila da napravi neke promene u svom timu.

 

 

Kako je rekla nekada shvatite da je vreme za promene, a ona je odlučila da je baš sada prvo vreme za to.

 

Tim povodom ona se obratila javnosti putem Instagram profila.

 

- Nove obaveze i ciljevi zahtevaju brojne promene. Kao i u svakom odnosu, pa i u profesionalnom, putevi se razilaze. Želim da vas obavestim da posle šest godina uspešne saradnje nastavljam svoj profesionalni put sa novim saradncima a pre svega menadžmentom. Novi ciljevi i izazovi su pred svima nama, a ja ovom prilikom želim da se zahvalim Bošku na bezrezervnoj podršci i saradnji koju smo imali u godinama iza nas -napisala je Marija.

 

Marija Šerifović
foto: Instagram

 

Nakon ove usledila je još jedna objava, koja je svakako obradovala najviše Marijinu publiku.

 

- E, da još jednom Braco dobro došao. Mislim da nisi ni svestan šta te očekuje. Kakva zabavica…Daleko važnija informacija je da se od danas radi na mojim novim pesmama - zaključila je Marija.

 

Ona se takođe osvrnula i na to da uskoro kreću snimanja novih sezona Zvezda Granda, ali nije želela da otkriva detalje, već je pozvala publiku da je prati, jer se spremaju mnoga iznenađenja.

 

makonda-tracker