DA LI STE ZNALI?

"Kupio mi je stan da me iznenadi": Evo ko je ZGODNI SUPRUG Ane Bebić zbog se povukla sa scene i posvetila porodici

0

Ana Bebić se povukla iz javnog života i posvetila porodici, a o njenom suprugu se jako malo zna, kao i o njihovom privatnom životu.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Kada je Ana Bebić saopštila da se povlači sa scene i okreće majčinstvu, svi su se najviše pitali ko je njen suprug zbog kog se čak i preselila iz Hrvatske u Srbiju.

 

Pevačica je iz korena promenila svoj život, a s vremena na vreme objavi i poneku porodičnu fotografiju. Ono što se zna jeste da se Anin suprug zove Igor Đolić, direktor je IT kompanije i pevačici ispunjava svaku želju.

 

O jednom Igorom iznenađenju je i sama Ana govorila, a ne krije da se on svakodnevno trudi da je učini srećnom i izmami osmeh na lice.

 

- Dva dana pred porođaj s Matijom završila sam na nekim analizama u bolnici, a kada je došao po mene, Ivan mi je saopštio da ima iznenađenje. Pitao me je šta je to što bi me sada najviše učinilo srećnom i prilikom pogađanja upitala sam ga da li me vodi na ručak ili je uzeo slobodan dan, na šta mi je on odgovorio: “Kupio sam ti stan”. Oduševila sam se jer smo nekretninu pre toga zajedno gledali i bili opčinjeni njome, ali sve je ostalo na “razmislićemo” - rekla je ona za Story.

 

1 / 4 Foto: Printscreen Premijera vikend specijal

 

Ana ističe da ljubav među njima nije smanjena bez obzira na obaveze i decu, ali kaže i da uvek pronađu malo vremena za sebe, mada se još uvek nisu odvajali od dece na duži vremenski period.

 

Podsetimo, Ana Bebić sa suprugom Igorom ima dvojicu sinova, Matiju i Andriju.

 

 

makonda-tracker