podelila svoje iskustvo

Jedna stvar je KLJUČNA: Bojana Stamenov otkrila svoju TAJNU ODRŽAVANJA kilograma

0

Oslabila je 72 kilograma i sada mora de istraje u svojoj misiji.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Pevačica Bojana Stamenov privlači dosta pažne u poslednje vreme jer je kako mediji prenose uspela da smrša čak 72 kilograma. 

 

Mnoge zanima šta to ona jede i kako izgleda njen jelovnik, međutim ona je samo otkrila da kada ide u restorane poručuje salatu i meso i da posle ručka obavezno konzumira voće. Takođe je istakla da u poslednje vreme izbegava da jede hleb i krompir.

 

 

Lepo se hranim i nikad nisam gladna. Kada znam da negde idem i da ću van kuće biti ceo dan, ponesem svoje činijice jer je važno da jedem u određeno vreme ‒ rekla je Bojana Stamenov u emisiji „24sedam sa Marom“.

 

Podsetimo da je ona naglasila da se nije podvrgla operaciji želuca i da se ništa nije dogodilo preko noći.

 


Nije se desio nikakav specijalni čarobni štapić ni hirurške procedure. Dobro sam, zdrava sam, što i vama želim. Nisam na nekom specijalnom režimu ishrane. Radim ovo zbog sebe, i svi treba da rade stvari zbog sebe, ne zbog drugih. Da ne bih heklala, štrikala, imam vremena, pa sam rešila da smršam. Super mi je ― rekla je i odlučila da motiviše sve koji trenutno rade na nečemu što im je važno: ― Verujte u proces, svi koji nešto žele da rade, savetujem im da budu dosledni.

 

1 / 4 Foto: Nemanja Nikolić

 

 

Bojana je, inače, u intervjuu za Story rekla da ne može tačno da kaže koliko je kilograma imala, ali da je uspela da se reši trećine, kao i da njen cilj nije da bude mršavica.


Skupila sam petlju, pronašla ogromnu snagu volje i zajahala talas samounapređenja, jer niko drugi to neće uraditi umesto mene. Najvažnije mi je da se osećam dobro, dakle ovo sve radim zbog zdravlja, a nemam naročite afinitete da budem mršavica, to mi nije cilj. Uz to, traje još ta korona, posao nam je svima usporio poslednjih godinu i po dana i jednostavno nije bilo izgovora da se čovek ne posveti sebi ― istakla je ona.

 

 

makonda-tracker