efikasnooo

Jeftina RADNIČKA DIJETA topi 7 kg za 7 dana: Ovaj sastojak je KLJUČ mršavljenja i DETOKSIKACIJE organizma

0

Nikada nije kasno za dobar izgled, a radnička dijeta vam može pomoći da se konačno rešite viška kilograma 

foto: Shutterstock / S_Photo
foto: Shutterstock / S_Photo

GM dijeta ili radnička dijeta osmišljena je još 1985. godine od strane jedne uspešne američke kompanije koja je želela da pomogne svojim zaposlenima da smršaju i budu zdraviji.

 

Popularnost je stekla veoma brzo i postala jedna od najčešće držanih dijeta zbog odličnih rezultata koje je dala kod gotovo svih koji su je držali.

 

Ovaj plan ishrane bio je baziran na tome da čovek u toku dana unese manje kalorija nego što mu je potrebno, što uzrokuje topljenje viška masti iz organizma.

 

 

Uz pomoć ove dijete možete da smršate od 5 do 7 kilograma nedeljno, a ono što je još bolje jeste to što vaše telo u tim trenucima dovodite u stanje detoksikacije. 

 

Voće, povrće, mleko, supa i 6 do 8 čaša vode dnevno osnov su radničke dijete. Oni podstiču varenje i pomažu organizmu da se oslobodi tokisčnih materija. 

 

Svakog dana pijte obavezno 6-8 čaša vode (osim ako nije drugačije naznačeno) i obavezno jedite GM supu (supa se jede bez ograničenja i obuhvata i tečnost i kuvano povrće).

 

Krofne, Mršavljenje, Dijeta, Glad
foto: Shutterstock

 

Prvi dan

 

Možete jesti svo voće osim banana. Ne postoje ograničenja u količini, jedite što više voća.

 

Drugi dan

 

Voće menjate sa povrćem, koje možete konzumirati i kuvano i sirovo, a pri tom ne postoji ograničenje šta smete, a šta ne smete jesti od povrća. Doručak vam na primer može biti pečeni krompir, a po želji možete dodati malo maslaca.

 

Ovo će telu dati ugljenih hidrata koji su neophodni da obezbede energiju tokom ostatka dana. Povrće će obezbediti telu dovoljno hranljivih sastojaka i vlakana, a praktično je bez kalorija.

 

 

Treći dan

 

Osim banana i krompira, treći dan možete jesti sve mešavine voća i povrća, bez ograničenja na vrstu i količinu. Krompir vam nije potreban jer ćete ugljene hidrate dobiti iz voća. U ovoj fazi telo je spremno da sagori višak kilograma.

 

Četvrti dan

 

Banane i mleko – Ovaj dan možete pojesti do 8 banana, možete popiti 3 čaše mleka i naravno GM supu (recept je na kraju teksta) možete jesti koliko vam je potrebno i koliko želite (kao i ostalih dana ove dijete). Banane su važne jer će vam povratiti natrijum i kalijum koje je organizam izgubio u prethodna tri dana.

 

 

makonda-tracker