uspeva sve

Za dobar izgled potrebno je mnogo discipline: Otkrivena tajna vitke linije Slobode Mićalović

0

Način života koji ona živi vrlo je turbulentan, ali se ona trudi da uspešno održava svoju savršenu figuru. 

foto: Radule Perisic/ATAImages
foto: Radule Perisic/ATAImages

Glumica Slobode Mićalović važi za jednu od najzgodnijih javnih ličnosti na javnoj sceni. Ona je majka dvanaestogodišnjih devojčica i može se pohvaliti idealnim stajlingom. Za njen izgled je sigurno zaslužen aktivan način života, tj. vodi zdrav život, ima izregulisan način ishrane, a bavi se i sportom. 

 

Ona ima mnogo profesionalnih obaveza, što u pozorištu, tako i na filmu, prezauzeta je, pa tako nekada nema prostora da posveti mnogo vremena obrocima sa porodicom, ali u poslenje vreme svoju ishranu reguliše uz pomoć jedne nuticionistkinje.  

 

 

 Brezina voda je jedinstvena, prirodno čista voda koja nastaje istakanjem iz stabla breze u rano proleće. Jedna je od retkih fitoproizvoda koji istovremeno stimulišu oba organa koji pročišćavaju telo: jetru i bubrege. Brezina voda је dar prirode za detoksikaciju, ubrzavanje metabolizma i čišćenje kože. Ona čisti i oporavlja organizam, osvežava i krepi — jedan je od korisnih saveta koji se može pročitati na Instagram profilu kompanije koja Slobodi pomaže oko obroka.

 

 

makonda-tracker