ona zna da uživa

Nikad nije objavila OVAKVU fotografiju: Opušteno izdanje Slobode Mićalović na reci je SVE ŠTO VAM TREBA ovog leta

3

Sloboda Mićalović je jedna od popularnijih i lepših glumica na našoj javnoj sceni, pa je često svako njeno pojavljivanje ispraćeno sa velikom pažnjom.

foto: Radule Perisic/ATAImages
foto: Radule Perisic/ATAImages

Sloboda Mićalović je aktivna na društvenoj mreži Instagram i objavljuje različite fotografije, međutim, ovog puta je napravila veći izuzetak.

 

Glumica se skoro nikad ne oblači provokativno i uvek je smerna, elegantna i sa stilom, a sada je pozitivno iznenadila pratioce. Ona je rešila da pokaže kako provodi tople dane i gde je pronašla svoj spas od sunca i visokih temperatura.

 

Stand up paddling je poslednjih godina dosta popularan, a upravo u ovom sportu se oprobala i glumica koja je zauzela svoju dasku u kratkom šortsu i gornjem delu kupaćeg kostima. 

 

Ovo je njena prva objava u kupaćem kostimu i uopšte u ovakvom izdanju, a na fotografiji glumica pozira sa kačketom, sunča se na dasci, uživa na reci i opušta se uz pivo.

 

Mnogima je ova fotografija poslužila da komentarišu kako glumica izgleda bolje nego ikad, a da je pristojna kao i uvek i ne nosi provokativne kupaće kostime, te da bi trebalo da bude uzor mnogima. 

Zasigurno su ovo retki trenuci kada Slobodu možemo videti u opuštenijim izdanjima, ali moramo priznati da joj i to dobro stoji.

 

Podsetimo, glumica je nedavno prvi put pokazala u javnosti bliznakinje koje ima sa glumcem Vojinom Ćetkovićem, a tom prilikom je istakla da oni nisu želeli da deca nose njihov teret, te da nema potrebe da prerano ulaze u odrasli svet.

 

 

makonda-tracker