(FOTO)

Ležerno, jednostavno i u boji leta: ŠIK košulja-haljina Slobode Mićalović je DOVOLJNA da vas svi primete

0

Sloboda Mićalović važi za jednu od naših najlepših glumica koje plene svojom pojavom i harizmom.

foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Sloboda Mićalović godinama neguje stil negovane žene koja je elegantna, pristojna i svedena, ali i harizmatična i pozitivna.

 

Glumica redovno na Instagramu objavljuje fotografije iz privatnog života, a nedavno je najviše pažnje privukla objava na kojoj  je po prvi put pokazala i ćerke koje su ona i Vojin Ćetković držali daleko od očiju javnosti.

 

Sloboda je sada rešila da se opusti i da ode na jedan koncert, a za takvu priliku odabrala je pravu kombinaciju u kojoj ne može pogrešiti, toliko je jednostavna, a sa druge strane i toliko posebna, s obzirom da se retko koja žena odlučuje za obične varijante bez šminke i glamura.

 

Ona je pozirala u liftu u beloj košulja-haljini koja ležerno pada, a kosu je zavezala u rep i to je sve. Reklo bi se sasvim obično, ali ono što čini ovaj autfit posebnim jeste upravo ta prirodnost, koju su čak i njeni pratioci primetili.

"Žene se ubiše da izgledaju zavodljivo, te silikoni, te botoksi... Ona zaliže kosu i obuče haljinicu... Kraj... " glasi jedan od mnogobrojnih komentara koje je lepa glumica dobila nakon objavljivanja footgrafije.

 

- Mislim da žena mora da odvoji vreme za sebe, jer je to ulaganje i u posao. Treninzi, čitanje, gledanje filmova, zubar… Sve to dođe na red, pa i lepota lica. Lice je instrument kojim ja radim i moram da imam vremena za to. A druga strana toga je i uživanje, jer odlazak kod kozmetičara je uživanje. Fantastična kozmetika stvarno čini čuda - rekla je Sloboda u jednom intervjuu.

makonda-tracker