iskreno

Ne gladuje, a ima 50 godina i figuru supermodela! Severina ne krije šta se nalazi u njenom jelovniku

0

Popularna pevačica ne spada u žene koje svakodnevno vežbaju, a priznaje i da može mnogo da pojede

foto: Instagram
foto: Instagram

Hrvatska pevačica Severina Vučković proslavila je nedavno 50. rođendan u Zagrebu, a fotografije njenog elegantnog izdanja s potpisom modne kuće Balenciaga obišle su region.

 

Popularna Seve godinama važi za jednu od najatraktivnijih žena javne scene na našim prostorima, a kako vreme prolazi — ona izgleda sve bolje! Pored lepog lica, Severina ima i besprekorno izvajanu figuru, a jednom prilikom je otkrila kako se hrani da bi sačuvala lep izgled i vitak stas.

 

Jako volim da jedem puno voća, ali i povrća, ustvari jedem sve. U poslednje vreme ishrana mi se bazira na dosta voća, a sada mi odgovara sve šumsko, dinje, lubenica – ispričala je pre nekoliko godina za Exkluziv.hr.


Kako je Severina tada istakla, njoj svaki dan počinje zdravim smutijem od voća i povrća.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Šargarepa, cvekla, maline, jagode, borovnice, kupine, pomešano ponekad s bademovim mlekom. Ponekad ubacim malo banane za gustinu, ali zna da bude dobro i bez banane – rekla je pevačica.


Ona ne krije da ima jak apetit i da može da unese veću količinu hrane, kao i da ne spada u žene koje ne izlaze iz teretane.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Jako volim da jedem i mogu puno da pojedem – priznala je. – U poslednje vreme nisam baš u teretani, telo ponekad mora i da se odmori. Nisam tip koji ide svaki dan u teretanu. Imam dobro telo pa mi je dovoljno čak i jednom nedeljno, ali ako se spremam za turneju onda idem tri, četiri puta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Kako je Severina tada istakla, najboljim treningom smatra trčanje za sinom Aleksandrom tokom igre.

 

 

makonda-tracker