otvoreno

Mesecima se spekuliše o njihovom odnosu: Severina prvi put o glasinama da je u vezi s Filipom Miletićem

0

Proteklih meseci često se pisalo da su lepa Splićanka i muzički producent Filip Miletić nakon višegodišnjeg prijateljstva i saradnje stupili u vezu, a ona je prvi put odlučila da o tome progovori bez dlake na jeziku.

foto: Instagram
foto: Instagram

Severina Vučković ostavila je iza sebe težak period: konačno ponovo deli starateljstvo nad sinom sa svojim bivšim partnerom Milanom Popovićem, a Igor Kojić i ona su se i zvanično razveli. Za sve to vreme, pevačica se trudila da ne prati medije, pa je i sama bila iznenađena kada je čula za trač da je u vezi s producentom Filipom Miletićem, svojim dugogodišnjim saradnikom.


Filip i ja nismo u vezi, ne zabavljamo se ― jasno je rekla Severina.


Ona je istakla da joj je bilo smešno kada je videla naslove, ali i da joj je u svakom slučaju bolje da se piše i o tome nego o teškim detaljima njenog života.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Jednostavno već dugo ne čitam novine, nego mi jave prijatelji šta pišu i onda, kad smo videli naslov "Kako dalje", onda smo se smejali jer, ono, završili smo ploču i sad ćemo, kao, raskinuti… Međutim, naša saradnja traje 10 godina, verovatno je moj razvod to pokrenuo, ali je toliko pogrešno plasirano. Uopšte me više ne pitaju ni je li to istina ili nije, ali bolje da pišu o tome nego o nekim teškim stvarima o kojima se pisalo ― rekla je pevačica za Klix.ba.


Ona je otkrila i da će uživati u praznicima sa sinom Aleksandrom i majkom Anom u glavnom gradu Hrvatske, nakon čega prelaze na obalu Jadrana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Aleksandar će provesti Božić sa mnom, imamo predivne zimske praznike i mama mi je tu. Bićemo kod mene u Zagrebu, a onda ćemo otići nekoliko dana na Plitvice, pa u Crnu Goru za doček Nove godine ― kaže pop zvezda.
 

makonda-tracker