ovo niste znali

Jedna njegova rečenica joj je promenila karijeru: Severina 5 godina bila u tajnoj vezi s ovim poznatim muškarcem?

0

Prema tvrdnjama hrvatskih medija, on je bio prva ljubav jedne od najvećih regionalnih zvezda

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Hrvatska pop pevačica Severina Vučković preferira da zadrži svoj privatni život daleko od očiju javnosti, iako se više puta suočila s neprijatnom situacijom da njena intima i porodični problemi dospeju do medija.


Ipak, ponekad bi uspevala da sakrije detalje o svom životu, a hrvatski mediji tvrdili su da je jedan od njih ljubav s muzičkim producentom Zrinkom Tutićem, koja je navodno trajala pet godina.


Tutića smo, inače, pre nekoliko godina gledali kao jednog od članova žirija "Superljudi" na TV Prva.

 

Sve je ostalo na nivou spekulacija, ali ono što jeste poznato jeste da su Severina i Tutić sarađivali, a on je jednom prilikom istakao da veruje da je njegova ideja bila presudna za vrtoglavi uspeh Severinine karijere.

 

Zrinko Tutić
foto: Youtube Printscreen

Nakon raskida s njenom muzičkom kućom, Severina je gotovo stidljivo došla u Croatia Records i uz kafu rekla: "Zašto mi ne bismo sarađivali? Tad sam izrekao rečenicu za koju mislim da je bila presudna za njen dalji radu na estradi – da Severina treba da raskrsti sa svojim devojačkim stilom – prisetio se jednom.


On je tada istakao da je smatrao da pevačica treba da izgleda zrelije, odnosno da više ne bude devojčica i devojka već žena.

 

1 / 8 Foto: Instagram


Severina devojka treba da se pretvori u Severinu ženu i to je ona apsolutno shvatila. Ona je darovita pevačica koja svojom energijom, zračenjem, izgledom i ekspresijom osvaja ljude – ispričao je on pre nekoliko godina za Nacional.


Nijedno od njih dvoje nikad nije ni potvrdilo ni demantovalo glasine o vezi, ali se o njoj dugo šuškalo i pisalo.

 

 

makonda-tracker