od srca

"I da se ne vidimo godinama — UVEK ĆEMO NASTAVITI GDE SMO STALI": Tarik Filipović otvoreno o svom odnosu sa Severinom

0

Malo je poznato da su pevačica i glumac bliski bar pola svojih života

foto: ATA Images
foto: ATA Images

Hvatska pevačica Severina Vučković proslavila je prošle nedelje u Zagrebu 50. rođendan u društvu porodice i prijatelja, među kojima su se našle velike balkanske zvezde.


Seve je svoje najdraže okupila s pozivom "Od sumraka do zore", ali su njeni prijatelji bili zaduženi za organizaciju proslave.


To su moji ljudi, ljudi koje sam skupljala kroz život, i mislim da sam bogata — rekla je Severina za hrvatsku Novu TV pre žurke, koju tamošnji mediji opisuju kao slavlje godine.

 

Među njima se našao i ugledni hrvatski glumac i voditelj Tarik Filipović, koji je u slavlju uživao uz društvu supruge Lejle, s kojom je u braku od 2007. godine.
Nekoliko dana kasnije, Tarik je rešio da i javno uputi rođendansku čestitku svojoj dragoj prijateljici Severini i osvrne se na njihovo dugo i prelepo prijateljstvo.

 


Poznajemo se više od pola života… A negde smo na pola života… Prvi put sam udahnuo i zaplakao 40 dana pre nje iste godine… Divnih druženja, smeha, ponekih suzica koje život donese… — napisao je on na Instagramu.


Filipović je istakao da za njihovo prijateljstvo nije važno ni to viđaju li se često.


I da se ne vidimo godinama, uvek ćemo nastaviti gde smo stali… Kažu: "Ostavi me na kratko, kada se vratiš neću biti isti" … Istina… Ali njeno srce i duša su ostali isti kao kad je upoznah te davne godine…— poručio je Tarik. — Dame se ne pita za godine, pa ih neću spominjati… Zajedno imamo 100 godina, a generacija smo. Srećan rođendan, Seve.

 

 

Tarik je, inače, nedavno u Zagrebu igrao u predstavi "Da sam ptica" rediteljke Arije Rizvić, a Severina je bila među poznatim ličnostima koje su uživale u njoj i pružile podršku umetnicima. Tarik je potom ponosno podelio fotografiju s pevačicom i drugim zvezdama koje su svojim prisustvom uveličale ovaj događaj.

 

 

 

makonda-tracker