prezadovoljna je rezultatima

Njen recept zvuči TAKO JEDNOSTAVNO! Bojana Stamenov otkrila kako je izgubila skoro 50 KILOGRAMA

2

Jedna od naših najtalentovanijih pevačica Bojana Stamenov danas je neprepoznatljiva kada se njen izgled uporedi s fotografijama s početka karijere. Za kratko vreme, ona je izgubila više desetina kilograma, a naglašava da nije radila "ništa veštački".

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Bojana Stamenov predstavila se publici u takmičenju "Ja imam talenat" pre nekoliko godina kada je bila korpulentnija, pa mnogi kažu da je jedva prepoznaju na najnovijim fotografijama. Bivša predstavnica naše zemlje na Evroviziji u međuvremenu je, naročito tokom proteklih godinu i po dana, rešila da se posveti svom zdravlju, pa se rešila viška kilograma, a danas navodno ima skoro 50 kilograma manje!

 

Bojana je sinoć u Beogradu prisustvovala jednom humanitarnom koncertu, gde je sav prihod od prodatih karata bio namenjen deci oboleloj od raka. Okupljeni predstavnici medija u razgovoru s pevačicom su posebno bili zainteresovani za to kako je uspela da smrša, a ona je najavila da će uskoro podeliti detalje.

 

 

Kako je sada pomenula, nema neke preterane misterije: morala da bude disciplinovana i odriče se pri odabiru namirnica. Na prvi pogled, deluje krajnje jednostavno, iako je iza Bojane sigurno mnogo truda, koji zaslužuje svaku pohvalu.


Moraćete da ostanete u medijskom fokusu mojih društvenih mreža, pa ćete vrlo uskoro saznati. Nisam ništa veštački radila, moralo je mnogo da se radi i da se pazi šta se jede — rekla je Bojana za Srbijadanas.


Na pitanje šta misli o sve popularnijim operacijama smanjenja želuca, istakla je:


Nemam komentar na to.

 

Devojka nestvarnog glasa ne krije svoje zadovoljstvo zbog rezultata vrednog rada na svom zdravlju i izgledu.

 

1 / 4 Foto: ATA Images


Ja sam presrećna i prezadovoljna i mnogo lakša nego što sam bila. Pratite me i reći ću vam sve — najavila je Bojana.


Ona je i pre nekoliko meseci, nakon što se pojavila na beogradskoj premijeri filma "Nema vremena za umiranje" i ostavila utisak svojim fenomenalnim izgledom, pomenula svoj proces mršavljenja u obraćanju fanovima na Instagramu.


Pošto je jedan sveopšti hajp i danas i juče oko toga kako sam smršala… hvala svima na komplimenata, ali da ne bi portali samoinicijativno pisali o tome šta ja radim. Evo ukratko, korona je, imam višak slobodnog vremena jer posla nema. Rešila sam da se posvetim sebi. Vodim računa šta klopam ― iskrena je bila ona.


Pevačica je naglasila da se nije podvrgla operaciji želuca i da se ništa nije dogodilo preko noći.

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić


Nije se desio nikakav specijalni čarobni štapić ni hirurške procedure. Dobro sam, zdrava sam, što i vama želim. Nisam na nekom specijalnom režimu ishrane. Radim ovo zbog sebe, i svi treba da rade stvari zbog sebe, ne zbog drugih. Da ne bih heklala, štrikala, imam vremena, pa sam rešila da smršam. Super mi je ― rekla je i odlučila da motiviše sve koji trenutno rade na nečemu što im je važno: ― Verujte u proces, svi koji nešto žele da rade, savetujem im da budu dosledni.

 

 

makonda-tracker