nije lako

"Heklam, štrikam, pravim keksiće": Bojana Stamenov je potpuno promenila NAVIKE otkako nema nastupe, a ovome se nada

0

Kada su pevačicu ugledali na jednoj filmskoj premijeri pre mesec dana bili su oduševljeni njenom tranformacijom i istrajnošću.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Poznata džez pevačica Bojana Stamenov poslednjih godinu dana potpuno je promenila način života, a to je rezultiralo i fizičkom tranformacijom koju je publika odmah primetila.

 

Kako ističe, potpuno se posvetila sebi i svojim prioritetima, a postala je i plavuša tokom izolacije.

 

"Imam vremena da se posvetim samo sebi. Između ostalog heklam, štrikam, pravim keksiće i bavim se sobom u svakom mogućem smislu. Pored toga sviram, pevam, ali i poneku pesmu napišem. Kada sve ovo prođe, nadam se da ću nešto od pesama i objaviti. Mada, kad god sam javno pričala o tome nikada se nije desilo", ističe harizmatična pevačica.

 

Fotografi su proteklih meseci imali prilike samo jednom da je vide na prestoničkom događaju, a Bojana je održala i mini koncert  na kojem je izvodila numere čuvene Arete Frenkilin. 

 

 

"Bilo je veoma lepo. Nažalost, imamo mali broj nastupa zbog epidemije. Više sam koncertno orjentisana, tako da mi to teško pada, ali čekamo da ovo što nas je zadesilo prođe, pa da opet krenemo u akciju. Nedostaju živi nastupi. Iskrena da budem, to je nama pevačima, što bi rekli Amerikanci “vazduh i voda”. Manje više finansijski se svi nekako snađemo, ali nama nedostaje razmena energije sa publikom. Jednostavno, mi imamo tu privilegiju da se bavimo nečim što volimo i kako vreme prolazi nastupi počinju ozbiljno da nam nedostaju", sa setom govori i nastavlja u svom maniru za Blic.

 

"Više od pola godine imam jednu umetničku egsistencijalnu krizu. Nalazimo se mi negde gde i zapevamo i to nam jako prija ali veoma nedostaju koncerti i publika. Tužno je kada vidite polupraznu salu ali zbog epidemiloških mera tako mora da bude. I mi se navikavamo ali i publika. Jednostavno drugačije se vaspitavamo, ali nadam se da će ovo sve ubrzo proći i da ćemo se vratiti našem načinu života."

 

Iako se sa publikom ne druži često, Bojana priprema prvi album na engleskom jeziku, a publika smatra da je to upravo razlog njene fantastične transformacije.

 

 

 

 

 

 

  

makonda-tracker