oseća se odlično

Ni čarobni štapić ni hirurgija: Bojana Stamenov otkrila kako je smršala ― i da to radi zbog SAMO ZBOG JEDNE OSOBE

1

Jedan od najboljih vokala u našoj zemlji definitivno pripada Bojani Stamenov, koja u poslednje vreme iznenađuje svoju publiku drastičnom promenom izgleda. Ona je izjavila da se rešila trećine svoje težine, ali i da nastavlja da radi na svom zdravlju i izgledu

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Bojana Stamenov je tokom proteklih godinu dana uspela da se reši značajnog viška kilograma, a sve je ostavila bez reči kada se pre nekoliko dana pojavila na beogradskoj premijeri filma "Nema vremena za umiranje".

 

Uvek nasmejana pevačica ponosno je prošetala crvenim tepihom, a mnogi su primetili da je izgubila više desetina kilograma. Kako ona kaže, čak trećinu svoje težine!


Bojana se tim povodom obratila pratiocima na Instagramu da bi objasnila kako je došlo do toga da započne proces transformacije.


Pošto je jedan sveopšti hajp i danas i juče oko toga kako sam smršala… hvala svima na komplimenata, ali da ne bi portali samoinicijativno pisali o tome šta ja radim. Evo ukratko, korona je, imam višak slobodnog vremena jer posla nema. Rešila sam da se posvetim sebi. Vodim računa šta klopam ― iskrena je ona.

 

1 / 3 Foto: ATA Images


Pevačica je naglasila da se nije podvrgla operaciji želuca i da se ništa nije dogodilo preko noći.


Nije se desio nikakav specijalni čarobni štapić ni hirurške procedure. Dobro sam, zdrava sam, što i vama želim. Nisam na nekom specijalnom režimu ishrane. Radim ovo zbog sebe, i svi treba da rade stvari zbog sebe, ne zbog drugih. Da ne bih heklala, štrikala, imam vremena, pa sam rešila da smršam. Super mi je ― rekla je i odlučila da motiviše sve koji trenutno rade na nečemu što im je važno: ― Verujte u proces, svi koji nešto žele da rade, savetujem im da budu dosledni.

 


Bojana je, inače, u intervjuu za Story rekla da ne može tačno da kaže koliko je kilograma imala, ali da je uspela da se reši trećine, kao i da njen cilj nije da bude mršavica.


Skupila sam petlju, pronašla ogromnu snagu volje i zajahala talas samounapređenja, jer niko drugi to neće uraditi umesto mene. Najvažnije mi je da se osećam dobro, dakle ovo sve radim zbog zdravlja, a nemam naročite afinitete da budem mršavica, to mi nije cilj. Uz to, traje još ta korona, posao nam je svima usporio poslednjih godinu i po dana i jednostavno nije bilo izgovora da se čovek ne posveti sebi ― istakla je ona.

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić


Pojedini mediji pisali su da se Bojana rešila čak 45 kilograma, što ona nije ni potvrdila ni demantovala, a otkrila je deo promena koje je uvela u svoj život.


Drago mi je ako su ljudi već počeli da reaguju, ali još to nije stiglo tamo gde je zamišljeno pa kada ovaj proces budem privela kraju rado ću ispričati šta sam sve tu prošla. Jednostavno, treba voditi računa šta se jede, slušati savete nutricioniste i to je to. Naravno da sam izbacila hleb i slatkiše, uvela šetnje, ali ima i svašta nešto pored toga ― kaže Bojana.

 

 

makonda-tracker