da li ste znali?

Videli ste je MILION puta i SIGURNO vam je promaklo: Detalj sa špice "Porodičnog blaga" krije divnu PORODIČNU TAJNU

0

Tajna uvodne špice "Porodičnog blaga" koju sigurno niste znali

porodično blago ste gledali dosta puta i ovo sigurno niste primetili
porodično blago ste gledali dosta puta i ovo sigurno niste primetilifoto: Youtube Printscreen

Serija "Porodično blago", koja se premijerno emitovala od 1998. do 2002. godine, jedna je od porodičnih serija koju gledaoci obožavaju i rado gledaju već decenijama, koliko god puta da se reprizira, a sada je ponovo aktuelna na malim ekranima.

 

Mnogi glumci nakon snimanja serije povukli su se sa malih ekrana, ali i gotovo trideset godina kasnije zanimljivo nam je da pratimo gde su danas Duda Piroćanka, Džomba, Žake...

 

Interesantno osmišljen uvod u seriju sastoji se od listanja porodičnog albuma, u kom vidimo montirane fotografije glumaca.

 

Oni su pozajmili produkciji svoje stare crno-bele fotografije, pa su one kombinovane tako da vidimo Svetlanu Bojković kako drži malog Vukašina Markovića, koji glumi Bebana, i sl.

 

Ipak, na jednoj fotografiji u špici "Porodičnog blaga" našla se i ćerka Svetlane Bojković, glumica Katarina Žutić!

 

Valerija Gavrilović, lik koji tumači Ceca Bojković, u seriji ima troje dece sa Gavrilom Gavrilovićem, odnosno Mihailom Mišom Janketićem. Kako je bilo potrebno da se u špici dočara život glavnih junaka, ekipa koja je radila na seriji zamolila je našu glumicu da ustupi privatnu fotografiju za uvodnu špicu.

 

1 / 9 Foto: Youtube Screenshot

 

Svetlana Bojković je, naime, "pozajmila" za potrebe snimanja uvodne špice svoju staru fotografiju na kojoj drži ćerku Kaju, ali na originalnoj fotografiji, jasno, našao se i glumac Miloš Žutić, Svetlanin bivši suprug i Katarinin otac.

 

Ta fotografija izmenjena je tako da je umesto Miloša Žutića na fotografiji u samoj špici Mihailo Miša Janketić, ali beba koja se vidi zaista je tako i izgleda... I tako je Kaja Žutić našla svoje mesto u "Porodičnom blagu"; iako u seriji nije glumila.

 

Ovo je fotografija koja se vidi u seriji...

 

na špici 'porodičnog blaga' našla se katarina žutić kao beba
na špici "porodičnog blaga" našla se katarina žutić kao bebafoto: Youtube Printscreen

Kao što je dobro poznato, Katarina Žutić pošla je stopama svojih roditelja i iza sebe ima brojne uloge na televiziji, u filmovima i u pozorištu.

Svetlana Ceca Bojković je, naime, pet godina nakon smrti Miloša Žutića, koji je preminuo 1993. godine, ovu fotografiju ustupila u svrhe realizacije serije.

Glumica je Katarinu rodila kada je imala dvadeset pet godina, a Katarina je imala 21 godinu kada je ostala bez oca.

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker