iste crte lica

Obožavali smo je kao Zazu u "Srećnim ljudima" i Dudu u "Porodičnom blagu": Evo kako danas izgleda Katarina Vićentijević

0

Omiljena glumica mnogih danas ima 53 godine i mnoge je obradovala novom ulogom u seriji "Igra sudbine"

foto: Youtube Printscreen RTS
foto: Youtube Printscreen RTS

Poznata glumica Katarina Vićentijević maestralnom glumom osvojila je srca publike u serijama koje su pre dvadesetak godina bile apsolutni hit u velikom broju porodica.

 

Publika ju je primetila još 1995. godine u "Srećnim ljudima", kada je u ulozi Zagorke Patrnožić Zaze, zajedno s Danilom Lazovićem svake večeri zasmevala svojim forama sve od 7 do 77 godina.

 

Iako je postigla veliku uspeh i popularnost u ovim serijama Katarina je nakon toga odlučila da se povuče sa malih ekrana, ali se sve vreme aktivno bavila glumom. 

 

 

Danas živi u rodnom Valjevu i bavi se pedagoškim radom. Pored glume u teatru, ona vodi i školu glume i kulture govora. Katarina je diplomirala glumu u Novom Sadu u klasi Branka Pleše.

 

– Sve vreme sam aktivno u glumi, iako široki auditorijum to ne vidi, jer nisam u Beogradu i ne pojavljujem se na televiziji – objasnila je glumica jednom prilikom, koja danas ima 53 godine.

 

Prošlo je skoro dvadeset godina i talentovana Katarina je odlučila da se ponovo pojavi pred filmskom kamerom. Sada imamo priliku da je gledamo u ulozi Ane Marčete u seriji “Igra sudbine“

 

Mnogi su se obradovali kada su glumicu ugledali ponovo na malim ekranima, a da li će ponoviti uspeh koji je imala pre dvadesetak godina. 

 

 

 

makonda-tracker