sećate li se ovih fotografija?

Cela Juga je uzdisala za njom: Današnje zvezde bi dale sve da izgledaju kao Snežana Savić kad je bila mlada (FOTO)

1

Snežana Savić oduvek je bila jedan od simbola lepote među domaćim glumicama, što njene fotografije iz mladosti i dokazuju.

 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Snežana Savić je već dugi niz godina na našoj glumačkoj sceni, a čak i danas kad je na pragu osme decenije života ona zaista pleni izgledom.

 

Gledali smo je u mnogim ulogama, a jedna od onih u kojima publika možda i najbolje zapamtila je Malina iz neprolazne serije Srećni ljudi.

 

Snežana Savić
foto: Youtube

Nismo je propustili ni u Porodičnom blagu, Boljem životu, Stižu dolari, a pesmu Topolska 18 već svi ljubitelji domaćih serija odavno znaju napamet.

 

 

Snežana se takođe bavila i muzikom, pa je tako do sada izdala 12 albuma, a 2018. godine je čak dobila nagradu za životno delo od Saveza estradno muzičkih umetnika Srbije.

 

 

U mladosti je bezbroj puta krasila naslovne stranice raznih časopisa, koje pokazuju da je apsolutno zaslužila titulu jedne od naših najlepših glumica tog vremena.

 

 

Oni koji su pratil njenu pevačku karijeru osamdesetih godina sigurno pamte i hitove Tri poljupca za sreću, Nova ljubav, Topim se, Šarene oči...

 

 

makonda-tracker