tuga

"NIKAD VIŠE NEĆU BITI ISTA": Kim Katral iskreno o porodičnoj TRAGEDIJI koja joj je promenila život!

0

Svi smo je zavoleli u hit seriji "Seks i grad"

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica ima 63 godine, lepa je sa primesom starog holivudskog glamura. Opuštena je u farmerkama i bluzi. Ustaje, vitka baš kao i Samanta Džons, lik koji je obeležio njenu karijeru. Ona je kul, skupo obučena, spremna i prkosno seksi u godinama u kojima se za ženama više ne okreće na ulici.

 

Ali ja sada vidim nešto drugo u Kim Katral, u od one žene koju sam slučajno sreo pre tri godine u Njujorku. Postoji tuga u njenim očima koja ne iščezava čak ni kada se nasmeši ili kada priča nešto smešno o najnovijem filmu u kojem glumi zlu, manipulativnu majku cara Nerona.

 

"U meni je bunar tuge", klima glavom. "Nisam više ona žena koju ste upoznali pre par godina. To sam bila ja pre nego što se desilo nešto strašno, a ovo sam ja posle. Nikad više neću biti ista", priznaje glumica.

 

 

"Strašna stvar" o kojoj priča glumica je smrt njenog mlađeg brata, Kristofera, koji je neočekivano preminuo prošlog februara u 55. godini života, nakon što je nestao iz kuće u Kanadi, u kojoj je živeo sa ženom i kućnim ljubimcima. Na stolu je ostavio ključeve, mobilni telefon i novčanik, a ulazna vrata su bila otključana.

 

Njegovu smrt je kasnije potvrdila Kraljevska kanadska policija, koja je rekla da nema razloga da se veruje kako ima nešto sumnjivo u njegovoj smrti. Ranije je glumica objavila fotografiju na društvenim mrežama tražeći informacije o bratu. A zatim je objavila i drugi post u kojem je zahvalila na podršci i zamolila za privatnost.

 

Ironija je u tome što su se mediji u tom periodu više fokusirali na svađu između Kim Katral i Sare Džesike Parker, nego na smrt njenog brata. Tada je Kim Katral na poruku saučešća od Sare Džesike Parker, odgovorila sa rečima: "Ti nisi moja porodica. Ti nisi moj prijatelj. Pišem ti poslednji put da ti kažem da prestaneš da eksploatišeš našu tragediju u korist sebe i potrebe da se prikažeš kao "dobra devojka""!!!

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker