otvoreno

"TAD SAM ODLUČILA DA NEĆU IMATI DECU": Kim Katral je želela potomstvo, ali zbog jedne stvari je donela tešku odluku

0

Glumica koja je najveću slavu stekla ulogom Samante u seriji "Seks i grad" u 41. godini je rešila da neće postati majka, a sada je progovorila o tome kako je došlo do te odluke

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako je Kim Katral (64) objasnila, odluku da neće imati decu donela je dok je još igrala u seriji "Seks i grad".


Ona je otkrila da su njen partner i ona pokušavali da dobiju dete i aktivno radili na tome.


Bilo je to 1998. godine, a ja sam se praktično pretvorila u naučni eksperiment... Morali smo da imamo odnose u tačno određeno vreme... Jednostavno nije bilo šanse da ostanem zdrava, dobrog emocionalnog i fizičkog zdravlja i još da radim 19 sati dnevno — ispričala je Kim u jednom podkastu.

 

Ona je objasnila da je tada već imala 41. godinu.


Zaključila sam da moram da donesem odluku za svoje dobro. Volim da radim, moj posao mi je pasoš za nezavisnost, slobodu i obrazovanje. Dakle, pomisao na to u mojim 40-ima, gde se uz to količina scenarija napisanih za mene i više nego prepolovila jer me više nisu smatrali mladom damom. Moje uloge preuzimale su sve mlađe i mlađe žene — rekla je glumica. Ona je dodala da je sjajno što danas Holivud nudi uloge ženama u šezdesetim godinama.

 

1 / 11 Foto: Profimedia


Kako je istakla, bila je svesna toga da je mogla sve da uradi kako treba i ipak ne uspe da zatrudni.


Promislila sam i zaključila da ne znam da li mogu to da uradim, mislim, mogli smo da uradimo sve što nam doktor naredi, a opet da ne uspemo. Mogli smo da uradimo sve to od slova do slova, a da ja svejedno ne uspem da ostanem trudna. I tako sam razmišljala o svojoj dobrobiti i zaključila da ću da pronađem drugi način da se ostvarim kao roditelj — rekla je glumica. — Mislim da je to bio trenutak kada sam odlučila da neću da imam decu.

 

 

makonda-tracker