ljubav cveta

Nju ne viđate često, a sada će vas njena gracioznost zaseniti: Nikola Đuričko podelio fotografiju sa suprugom Ljiljanom

1

Glumac je na društvenim mrežama podelio uspomenu kako njih dvoje zagrljeni prelaze put u veoma interesantnim odevnim kombinacijama koje bi vam sigurno privukle pažnju kada bi ih sreli. 

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Glumac Nikola Đuričko već dve decenije uživa u ljubavi sa svojom suprugom Ljiljanom Nešić, koju javnost ne viđa često, zbog toga što ona ne voli da se eksponira. Oni su iz svoje ljubavi dobili su sina i čerku, Đorđa i Nađu

 

Njih dvoje su se tajno venčali 2002. godine, a ono što je zanimljivo jeste da su se upoznali na snimanju filma "Kordon" i to dok je ona radila kao producent. 

 

 

— Venčali smo se jer nam je bilo lepše kad smo zajedno. Bude svađa i nervoze, ali nam je i dalje lepše kad smo zajedno — rekao je Nikola svojevremeno.

 

Takođe, on često navodi kako u njihovom domu Ljiljana vodi glavnu reč, odnosno da je sva organizacija u njenjim rukama: 

 

Ona nosi celu kuću na svojim plećima. Brine o računima, rešava probleme, upisuje decu na šta treba, pravi planove. Ja sam više tehničko lice: odvozim, dovozim, šetam psa. Dobijam komande i radim. Trudim se i da budem ispred komandi. Porodični život treba da bude zajednička obaveza i za muža i za ženu. Neophodan je osećaj zajedništva — rekao je Đuričko jednom prilikom za "Gloriju".

 

Nikola Đuričko
foto: Vladimir Šporčić

 

Iako je glumac odlučio da poštuje to što njegova supruga ne voli da se pojavljuje u mediji, ponekad se njihova zajednička fotografija pojavi na društvenim mrežama, te tako možemo da vidimo kako par uživa u ljubavi. 

 

On je sada na svom Instagram profilu podelio njihovu zajedničku fotografiju gde zagrljeni prelaze put. Ona je nosila kraću rozikastu haljinu sa cvetnim dezenima i dugim rukavima, dok je na ovo odlučila da uz ovo ukombinuje crne čizme, a glumac je nosio tamne karirane pantalone, sivi prsluk sa svetlijom košuljom, dok je obuo svetlije cipele. 

 

Moja ljubav — napisao je glumac ispod fotografije.

 

 

makonda-tracker