obično ne deli privatnost

SIMPATIČAN PRIZOR kao iz serije Bolji život raznežio pratioce: Nikola Đuričko podelio predivan PORODIČNI PORTRET

1

Jedan od omiljenih srpskih glumaca obično svoju intimu čuva daleko od javnosti, pa su se njegovi obožavaoci silno obradovali kad su dobili priliku da vide Đurička u nešto drugačijoj ulozi.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Glumac Nikola Đuričko već neko vreme je stanovnik Los Anđelesa, gde pokušava da izgradi holivudsku karijeru (i polazi mu za rukom ― uskoro ćemo ga gledati u čuvenoj seriji i planetarnom hitu Stranger Things!), a ni u dalekoj Americi nema običaj da otkriva na društvenim mrežama mnogo o svom privatnom životu.

 

On s vremena na vreme podeli s pratiocima tek poneki detalj o svojoj svakodnevici, a sada je sve iznenadio objavivši ― porodični portret! Glumac je pozirao s roditeljima, bratom i sestrom, a ova fotografija izmamila je mnogo razneženih komentara.

 

 

Među onima kojima je simpatično što Đurička, kog smo tokom proteklih decenija imali priliku da vidimo u brojnim ulogama, sada vidimo kao nasmejanog sina i brata našlo se mnogo njegovih fanova, ali i kolega. "Isti otac", "Svi ličite na oca", "Divote"... neki su od komentara, a posebnu pažnju privukao je komentar Nikoline koleginice Pauline Manov, koja je primetila da članovi porodice Đuričko sede kao Popadići na čuvenom portretu u špici serije "Bolji život"!

 

 

makonda-tracker