filmski trenutak

Ona je njegova DESNA ruka : Nikola Đuričko skoro DVE decenije uživa sa suprugom Ljiljanom, a evo kako su se upoznali

0

Poznati par je svio gnezdo na Američkom tlu, a susret se dogodio tokom poslovne saradnje, davne 2002. godine.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Proslavljeni sprski glumac Nikola Đuričko više od tri godine živi van granica Srbije, a porodica i supruga Ljiljana sa kojim u ljubavi uživa devetnaest godina najveća su mu podrška i motivacija.

 

Iako se na premijerama, javnim okupljanjima i snimanjima neretko pojavljivao bez lepše polovine, Ljiljana je bila desna ruka iza objektiva.

 

Glumac je tokom jednog gostovanja glumac je ispričao kako je upoznao filmsku producentkinju koja mu je podarila dvoje dece Nađu i Đorđa.

 

 

Ovaj sudbonosni susret dogodio se na snimaju kultnog filma "Pljačka Trećeg rajha” 2002. godine, a ubrzo su uplovili u bajkovitu romansu.

 

U mojoj porodici ja sam predsednik, a moja supruga je predsednik vlade. Vodim se kao glava porodice, ali tehničku, zakonodavnu i izvršnu vlast ima moja supruga. Ona nosi celu kuću na svojim plećima. Brine o računima, rešava probleme, upisuje decu na šta treba, pravi planove. Ja sam više tehničko lice: odvozim, dovozim, šetam psa. Dobijam komande i radim. Trudim se i da budem ispred komandi. Porodični život treba da bude zajednička obaveza i za muža i za ženu. Neophodan je osećaj zajedništva", rekao je Nikola svojevremeno za Gloriju.

 

 

Đurička je pubila nedavno imala prilike da gleda u američkoj televizijskoj seriji "Čudnije stvari 4" čiji su tvorci i režiseri braća Dafer, a možete je pogledati na platformi "Netfliks".

 

 

 

 

 

makonda-tracker