najavila

Ovo se nikom nije dopalo: Pančeta iz IGRE SUDBINE jednom rečenicom rastužila fanove serije

1

Sandru Bugarski mnogi su zavoleli zbog uloge Pančete u hit seriji "Igra sudbine", a onda je sada najavila vesti koje nikome nije drago da čuje

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Serija "Igra sudbine" je još od januara prošle godine, otkako je ušla u srca gledalaca, jedno od najpopularnijih aktuelnih domaćih ostvarenja. Gledaoci s nestrpljenjem iščekuju nove zgode omiljenih junaka, a među njima je svakako i Marica Pančetović Pančeta, koju je odglumila Sandra Bugarski.

 

 

Ipak, jedna od najvoljenijih glumica serije stavila nam je do znanja da se seriji uskoro možda bliži i kraj.

 

― Još malo, pa sviramo kraj ― napisala je glumica u opisu nove fotografije.

 

 

Mnogima se njene reči nisu dopale, jer fanovi nikako ne bi želeli da kraj serije brzo dođe, ali su se zato nizali komplimenti njenih koleginica Lidije Vukićević, Danice Maksimović, Matee Milosavljević, Olje Lević, Jugoslave Drašković...

 

1 / 8 Foto: Instagram

 

Inače, ekipa serije "Igra sudbine" nedavno je imala tragičan gubitak, usled smrti Nenada Nenadovića, koji je odglumio lik Brunera. Glumci iz serije "Igra sudbine" na društvenim mrežama su se oglasili kako bi uputili poslednji pozdrav svom Bruneru, o kome su imali samo najlepše reči.

 

Ipak, ima i lepih vesti, te je tako otkriveno da Luka Raco ima novu devojku, čiji identitet još uvek ne želi da otkrije.

 

 

makonda-tracker