ANKETA

DUGO NISMO VIDELI ČUDNIJU HALJINU: Glumica koja je u "Kruni" oživela ledi Dajanu iznenadila neobičnim modnim rešenjem

0

Ovogodišnju dodelu SAG nagrada obeležilo je nekoliko očaravajućih toaleta, ali i jedna oko koje nisu svi saglasni

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mlada Engleskinja Ema Korin (25) našla se među nominovanima za nagradu Udruženja filmskih glumaca, i to za žensku ulogu u dramskoj seriji, zahvaljujući njenom izvanrednom tumačenju uloge princeze Dajane u seriji "Kruna".

 

Ona nije osvojila ovo priznanje — nju i televizijsku kraljicu Elizabetu Oliviju Kolman pretekla je Džilijan Anderson, koja je u "Kruni" odigrala Margaret Tačer, ali je svakako ponovo ostavila utisak na sve.

 

U tome je uspela uz pomoć interesantne haljine s potpisom modne kuće "Prada", koju je odabrala za virtuelnu dodelu SAG nagrada. Reč je o asimetričnom modelu čiji se gornji deo sastoji od bele čipkaste tkanine i svetloplavihš širih rukava, dok je donji sastavljen od suknje čija je jedna polovina čipkana i vrlo romantična dok je druga stroga, kruta, siva i plisirana! Struk je dodatno naglašen "Pradinim" pojasom čiji jedan kraj pada niz telo.

 

 

Ovako neobičnoj haljini nije bila potrebna preterano upečatljiva obuća, ali je Ema rešila da i ovim delom kombinacije ostavi utisak pa je odabrala crne combat čizme. Ema je imala svoju prepoznatljivu bob frizuru, a od aksesoara je ponela "Kartijeove" viseće minđuše.

 
 
 
makonda-tracker