uzavrela atmosfera

Ekskluzivno za Glossy glumci iz serije "Istine i laži" otkrili pojedinosti o drugoj sezoni: Nikoli će se svašta izdešavati! (VIDEO)

0

Kako Anja Mit i Dušan Kaličanin dodeljuju Oskara Zoranu Pajiću, ali i kako novo pojačanje u seriji upada u kadar, pogledajte u sledećem videu.

 

Istine i Lazi S02 promo ? #istineilazi #prvatv @dusankalicaninofficial

A post shared by Danijel Korsa (@danijelkorsa) on

Jedan od omiljenih likova publike u seriji jeste Nikola, koji je u prvoj epizodi prve sezone saznao da je zapravo otac. Zoran Pajić, koji glumi Nikolu, poručuje da je druga sezona još bolja nego prva. Na pitanje šta možemo da očekujemo u drugoj sezoni, Zoran odgovara kratko i jasno:

Svašta će mu se izdešavati, niste ni svesni!"

Kada govore o scenariju, svi se slažu da ih je odmah oduševio. Dok je Jana istakla da je jedva čekala da počne snimanje, Zoran je svoje razloge malo podrobnije objasnio:

Bilo je ludilo kada sam prvi put pogledao scenario. Likovi su iz epizode u epizodu sve bolji, sazrevaju, a i mi sa njima. Nije me podsetilo na "Bolji život", nego me vratilo u neko vreme gde su se znale prave vrednosti - porodia, prijatelji."

Prepoznao je, kako kaže, te dve porodice u seriji, jednu bogatu, drugu siromašnu, pa mu je bilo zanimljivo da otkrije kako one funkcionišu danas. Smatra da nema sličnosti sa Nikolom sem toga da ih obojicu kroz život vodi iskrenost i sloboda, jer Nikola pre svega traga za slobodom kroz seriju.

 

Osim dobre atmosfere na setu, glumci među sobom očigledno gaje porodične i pirjateljske odnose. Pogledajte to u sledećem videu.

 

 

 

 

makonda-tracker