uzavrela atmosfera

Ekskluzivno za Glossy glumci iz serije "Istine i laži" otkrili pojedinosti o drugoj sezoni: Nikoli će se svašta izdešavati! (VIDEO)

0

Kako Anja Mit i Dušan Kaličanin dodeljuju Oskara Zoranu Pajiću, ali i kako novo pojačanje u seriji upada u kadar, pogledajte u sledećem videu.

istine i laži
istine i lažifoto: Aleksandar Krstović

Uskoro nas očekuje emitovanje druge sezone popularne serije "Istine i laži", koju smo verno pratili do skora.

 

Na druženju sa glumcima ekipa Glossy-ja zabeležila je nekoliko trenutaka među njima i pitala ih šta je za njih značio ovaj projekat i šta možemo da očekujemo u drugoj sezoni.

 

Budući da je ljubavna priča između Marine i Nikole pobrala toliko pažnje publike, zanimalo nas je zbog čega je to tako. Jana Milić Ilić misli da je to pre svega zbog nje i kolege Zorana Pajića, koji tumači ulogu Nikole.

Jer smo sav svoj trud i talenat uložili u to."

Uglavnom se svi slažu da im je serija "Istine i laži" promenila život, da su upoznali mnogo ljudi i stekli nove prijatelje.

 

glumci iz serije 'istine i laži
glumci iz serije "istine i laži"foto: Bojana Milosavljević

Anja Mit, koja u seriji tumači Taru, smatra da je ključ dobrog scenarija što više zapleta i što više raspleta, a budući da ova serija iz epizode u epizodu prati paralelne priče, obe zapravo imaju i jedno i drugo.

 

Iako smatra da Tara ima dobru dušu, što je negde važno i ključno u životu, Anja je otkrila kakav ona zapravo stav ima prema svom liku.

Užasno me nervira i kad gledam epizode, toliko bih gađala ekran nekoliko puta."

Jedno je sigurno, kako dodaje, a to je da će u drugoj sezoni biti mnogo više zamršenijih situacija nego u prvoj.

 

makonda-tracker