SPREMNA ZA BRAK

Sofija Rajović: Najlakše su me osvajali oni koji su umeli da mi udovolje

1

Poznata glumica Sofija Rajović, koju ćemo od jeseni ponovo imati prilike da gledamo u seriji Istine i laž,i otkriva zašto još uvek nije postala majka i da strahuje kada pomisli na grešku koja joj se može dogoditi prilikom izbora supruge i oca svoje dece.

Sofija Rajović
Sofija Rajovićfoto: Damir Dervišagić

Sofija Rajović u intervjuu za Story iskreno govori o svojim kriterijumima za partnera i vezu, kao i tome koliko je zahtevna kao devojka.

 

Izabrali ste da leto provedete u društvu prijatelja, znači li to da nemate "jaču polovinu"?

 

- Nemam dečka, ali ko zna šta će se sve desiti do izlaska intervjua. Jednom prilikom sam za novine rekla da sam singl, u međuvremenu sam našla partnera i on se veoma uvredio kad je to pročitao. Jedva sam mu objasnila o čemu je reč. (Smeh)

 

Kako muškarac treba da razmišlja da bi vam bio kompatibilan?

 

- Nemam određene kriterijume kada je reč o muškarcima. Čak mogu da istaknem da osim osećanja prema meni, moji prethodni partneri ništa zajedničko nemaju. Ipak, ono što svaki momak, po mom mišljenju, mora da poseduje jesu samopouzdanje, poverenje, da ume da se ponaša i poštuje me. Volim da sam obožavana i da mi se ugađa, ako muškarac to ume da zadovolji, sve ostalo je manje važno.

 

Jeste li zahtevni u vezi?

 

- Mislim da nisam, ali isto tako ne volim osobi pored sebe da govorim šta treba da radi. Lepo je kada te neko dovoljno poznaje i skine ti zvezde s neba, bez obzira na to da li to od njega tražiš. Najlakše su me osvajali oni koji su umeli bez mnogo naznaka da mi udovolje. Isto tako, vrlo značajnim za jedan odnos smatram sitnice, sve vidim i primetim, čak mi se jednom prilikom desilo da sam upravo zbog jedne takve male, ali po mom mišljenju važne stvari, prekinula vezu.

 

Koliko je danas teško pronaći osobu na koju možete uvek da se oslonite?

 

- Vrlo teško. Krivicom žena promenile su se uloge između polova, te su muškarci izgubili hrabrost koju su nekada imali. Nisam pobornik toga da žena treba da ima petsto zaduženja i verujem da bi mi bilo lepo čak i da se jednoga dana moj život sastoji samo u odgajanju dece.

 

 

 

makonda-tracker