uspešna

Kada bi dan trajao 25 sati, ja bih bila presrećna: Evo kakvi su PLANOVI za budućnost Anje Mit nakon serije "Istine i laži"

0

Mlada glumica odlučila da je da otkrije nešto o glumačkom pozivu, svojim željama i svakodnevnim poteškoćama sa kojima se sureće.

anja mit
anja mitfoto: Dragan Kadić

Nakon uspešne prve sezone, uskoro na male ekrane stiže druga sezona popularne serije "Istine i laži", koja će doneti mnogo više zapleta i još više raspleta.

 

Jedna od glumica koja je privukla najviše pažnje medija i fanova serije jeste Anja Mit.

 

Ono što malo ljudi zna jeste kako zapravo izgleda snimanje jedne serije i život glumca u toku tih nekoliko meseci. Anja ističe da joj ne pada teško da ustaje u 5 ujutru i da se sve može kad se hoće. Svesna je da su joj "Istine i laži" donele popularnost, ali ne samo to.

Donela je to da budete u takvoj glumačkoj kondiciji da možete posle ovog projekta da radite bilo šta", odgovara Anja.

Jako je teško biti glumac danas u Srbiji, smatra Anja, i dodaje da je generalno svaka profesija teška u Srbiji i treba mnogo truda i rada uložiti, ne samo u glumačkom poslu, već u bilo kom da bi se preživelo.

Dvadesetšestogodišnja Anja ekskluzivno za Glossy otkrila je o sebi stvari o kojima se ne piše toliko u medijima. Naime, mlada Beograđanka je početkom ove godine otvorila školu glume "Mit", koja je isključivo namenjena osnovcima i srednjoškolcima koji žele rekreativno i profesionalno bave ovom umetnošću. Osim glume, Anja drži i časove modernog baleta.

 

Na taj korak se odlučula, kako kaže, jer voli pedagogiju.

Ja sam još mlada za rad na Akademiji, ali to je nešto što me ispunjava i mislim da može mnogo toga da doprinese glumi i mislim da je to neki potpuno drugi dar od glume. Tako da bih volela da jednog dana budem profesor", otkrila je Anja.

makonda-tracker